"`html
כבד עוף במחבת – מתכון אגדי שיעשה לכם את יום שישי!
כבד עוף במחבת הוא אחד מהמאכלים המדהימים והמסורתיים ביותר של המטבח הישראלי, כזה שעושה עלייה בגאווה בכל חג או אירוע משפחתי. כשמכינים כבד עוף כמו שצריך, הוא יוצא מעלף, נימוח בפה, ועם רוטב מהאגדות שמזמין את כולם ללקק את האצבעות. כמישהו שהכין עשרות פעמים את המנה הזאת, אני יכול להעיד על כך שזה מתכון ממכר שכולם ידרשו עוד פלח מהכבד העשוי באהבה.
אז אם אתם אוהבים אוכל ביתי משגע ויש לכם מערכת יחסים טובה עם מחבת, המאמר הזה הוא בול מה שאתם צריכים. המנעו לא מלהתנסות, כי טעמים מדהימים מחכים לכם ממש מעבר לפינה!
זמן ההכנה: 30 דקות, רמת קושי: קלה, מתכון ל-4 מנות
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 20 דקות
- מספיק ל-4 מנות
הרכיבים הדרושים
כדי להוציא את המתכון הזה לפועל, אתם תצטרכו לאסוף את הרכיבים הבאים. כל רכיב כאן הוא בעל חשיבות עליונה ומוסיף את הטעמים המטריפים למנה.
- 500 גרם כבד עוף נקי ושטוף
- 2 בצלים גדולים, קצוצים דק
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות חמאה
- 4 שיני שום, קצוצות
- 1/2 כוס יין אדום (או מים, למי שלא אוהב יין)
- מלח ופלפל שחור לפי