כרעיים עוף בנינג'ה פודי – המתכון שישנה את הדעות!

"`html

כרעיים עוף בנינג'ה פודי – מתכון מדהים וממכר!

לא משנה איזו עונה בשנה, כרעיים עוף תמיד מרהיבים את כולם. אפשר לגלות איזה קסם יש בהם, הם תמיד אטרקטיביים וטעימים. כאשר אתם מכניסים את הכרעים לעבודה עם מכונת הנינג'ה פודי, אתם ממש נכנסים לתחום חדש של טעמים ושיטות בישול. כשאני רואה את הילדים שלי לוקחים פיסות מהעוף, עם המדינה הטרייה והמתובלת סביב, אני ממש חי את החלום. מדובר במנה אגדי, ששווה להכין שוב ושוב – מושלם לארוחה משפחתית, לערב ספונטני או סתם בשביל הכיף. אז בואו נתחיל!

Z זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן בישול: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מנות: ארבע מנות

הרכיבים הדרושים

כעת הגיע הזמן לדבר על כל הטעמים המדהימים שנשתמש בהם במתכון זה. גם אם אתם לא שפים מקצועיים, הרכיבים הללו זמינים בכל סופר. כשאומרים עוף, מדברים על טעמים ומרקמים שמוציאים מהכרעים המוגשים כמו אלכימאים. אז מה יש לנו כאן?

  • חצי ק"ג כרעיים עוף (מומלץ להשתמש ברוטב עוף)
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיניים שום crushed
  • 1 קף פפריקה מתוקה
  • 1 קף תבלין עופות
  • 1 קף מלח
  • קמצוץ פלפל שחור
  • תיבול כמו עלי טימין, רוזמרין או אורגנו (לפי הטעם)
  • רבע כוס רוטב סויה
  • לתוספת – ירקות (גזר, בצל, תפוחי אדמה)

מרכיבים חלופיים

למי שרוצה לגוון, אפשר להכין את המתכון גם בגרסה טבעונית. אפשר להשתמש בנתחי טופו או דגנים מכל מיני סוגים. פשוט חליפו את הזרזים ומבוססים על טעמים כך שיתאימו לדגנים שלכם.

שלבי ההכנה

ועכשיו, כשהכנו את כל מה שצריך, בואו נצלול לתוך שלבי ההכנה המשעשעים.

  1. מניחים את הכרעים בקערה גדולה.
  2. מתבלים עם שמן זית, שום, פפריקה, תבלין עופות, מלח, פלפל וקצת תיבול שתרצו.
  3. מערבבים את כל המרכיבים עד שהכרעים מצופים היטב בתבלינים.
  4. מחממים את הנינג'ה פודי על טמפרטורה גבוהה ב-200 מעלות.
  5. מניחים את הכרעים בתבנית הנינג'ה בשכבת יחיד.
  6. מטגנים את הכרעים בעזרת מצב הטיגון החם, במשך כ-20 דקות.
  7. בוחנים את הכרעים, ואם צריכים, הופכים אותם ומבשלים עוד כ-10 דקות עד שהעור הזהוב.
  8. אם רוצים, קוטעים את הירקות ומוסיפים לתבנית, 5 דקות לפני סיום הבישול.
  9. מוציאים את הכרעים מהנינג'ה, נותנים לנוח כמה דקות וחותכים לשניים או מגישים שלמים.
עוד המלצת קריאה בשבילך >  עוף בסיר עם תפוחי אדמה – מתכון שלא תרצו לפספס!

שדרוגים אפשריים

כאן יש מקום לדמיון – אפשר להוסיף רוטב חריף או טחינה על מנת להקפיץ את הטעמים עוד יותר. לחובבי המתוק, אתם יכולים לנסות לשלב דבש או ריבה מתוקה בשביל מאכל נדיר ומרשים.

כמובן שניתן גם לשדרג את הירקות כך שהמנה תהיה מאוזנת ובריאה יותר, עם ברוקולי ואפילו קישואים.

שאלות ותשובות

מהי הדרך הטובה ביותר לבדוק אם העוף מוכן?

הדרך הפשוטה ביותר היא לבדוק את החום הפנימי של העוף. הוא צריך להיות לפחות 75 מעלות צלזיוס, ואפשר להשתמש במד חום לבדיקת החום.

האם ניתן להקפיא את הכרעים אחרי ההכנה?

בהחלט! אם תכננתם את זה מראש, אפשר להקפיא את הכרעים שטוגנו. הם יתמזגו בטעמים, וצורת ההכנה עכשיו תהיה קלה!

האם אפשר להשתמש בטעמים שונים כל פעם?

בהחלט! תיבול הוא חלק מהעניין, ולכן אל תחששו לגוון. שימו לב לטעמים האהובים עליכם, והשתמשו בהם לשדרוגים!

אני עם דיאטה, האם זה מתאים לי?

אם תבחרו לכמת את השימוש בשמן ותשתמשו בצורת בישול קלה, תוכלו ליהנות ממנו גם כאשר אתם בשמירה על משקלכם.

האם אפשר להשתמש במדבה במקום בנינג'ה פודי?

בוודאי! רק יש לזכור שהזמן והטמפ' עלולים להשתנות, ולכן כדאי לבדוק את התוצאה.

מה ניתן להכין לצד המנה?

המנה מתאימה לצד אורז, פסטה או סלט טרי. זה אפשרי באופן מושלם גם עם חלה קריספית!

איך גרסה טבעונית עשויה להיראות?

העוף מתוקף חייב להחליף לנתחי טופו ומעט חלבון צמחי אחר, פשוט יחליפו את הרוטב כמו בגרסה המקורית.

כמה זמן צריך להשרות את העוף בתיבול?

מומלץ להשרות בין 30 דקות עד לילה, כך שהטעמים יתמזגו באופן מרהיב.

עוד המלצת קריאה בשבילך >  גרעיני חמניה לא קלויים וערך תזונתי מרשים

האם זה מתאים לאירועים?

בהחלט! המנה הזו מתאימה מאוד לאירועים משפחתיים או ימי הולדת. פשוט הכינו כמות רבה!

האם ניתן לשדרגו עם גבינת מוצרלה?

כמובן! לאחר שהכרעים מוכנים, מפזרים מעל מוצרלה ומכניסים לתנור כשהגבינה שהנה נמסה ונפלאה.

אז מה אתם מחכים? שתפו את המתכון הזה ברשתות החברתיות וגרמו לאחרים ליהנות מהמעדן הזה! בברכת בישולים טובים!

"`

Scroll to Top