נאגטס כמו של מקדונלדס – המתכון הסודי שלך!

איך להכין נאגטס כמו של מקדונלדס

מאות אלפי אנשים חולים על נאגטס. גם אם אתם מתהדרים בתואר "מאסטר קינוח", תמיד יש מקום בלב לנאגטס המדהימים האלה, שצועקים "אכלו אותי!" בכל פעם שאנחנו מתקרבים למקדונלדס. אך מה אם אגיד לכם שאתם יכולים להכינם בבית? זה נכון! המתכון הזה לא רק פשוט אלא גם אגדי ויעשה לכם חיים קלים. תחכימו, וברגע שתחליטו לנסות אותו, תמצאו את עצמכם מכינים נאגטס בכל שבוע, פשוט כי הם ממכרים כמו שעות בוקר של עובד צעיר בקפה.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות

  • זמן הכנה כולל: 40 דקות
  • רמת קושי: בינוני
  • מספיק ל-4-6 מנות

הרכיבים הדרושים

היי, אתם בשלב הראשון של המסע המרגש לגילוי המתכון המושלם! כדי להכין את הנאגטס המדהימים, תצטרכו את המרכיבים הבאים:

  • 500 גרם חזה עוף טחון
  • 1 ביצה
  • 2 כפות קמח חיטה
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כורכום (היופי במנה!)
  • 1/4 כוס חלב
  • שמן לטיגון

כל מרכיב כאן הוא מרכזי, אבל יש לכם חופש להתנסות! אם תרצו גרסה טבעונית, אפשר להחליף את העוף בטופו טחון או במיקס של קטניות. ואם מישהו סובל מגלוטן, ניתן להשתמש בקמח תפו”ח או בפירורי לחם ללא גלוטן.

שלבי ההכנה

ועכשיו, הגיע הזמן להיכנס לקטע החשוב – שלבי ההכנה! תהיו מוכנים למסע שיביא אתכם למטבח, כי מתכון כזה פשוט לא עוצרים! כך תעשו זאת:

  1. מערבבים את חזה העוף הטחון עם הביצה בקערה גדולה עד שהתערובת אחידה.
  2. מוסיפים את הקמח, פירורי הלחם, המלח, הכמון, הפפריקה והכורכום ומערבבים היטב.
  3. יוצרים כדורים קטנים בגודל של נאגטס, תלוי במידה שאתם אוהבים.
  4. חמים שמן במחבת על חום בינוני.
  5. מטגנים את הנאגטס עד ששחומים משני הצדדים, כ-5 דקות כל צד.
  6. מניחים את הנאגטס על מגבת נייר לספיגת עודפי השמן.
עוד המלצת קריאה בשבילך >  סלט חצילים עם עגבניות ובצל שכולם מתמכרים אליו

מושלם, נכון? הנאגטס שלכם מוכנים! אל תשכחו לדאוג לתיבול טוב של קטשופ או רוטב חרדל-דבש. הים של אפשרויות התיבול הוא אין סופי!

תוספות ושדרוגים אפשריים

רוצים להעלות את המתכון הזה לכמה רמות של "נשנוש מעלף"? הנה כמה רעיונות לשדרוגים:

  • אפשר להוסיף לתערובת של הנאגטס גבינת פרמזן מגורדת – זה נותן טעם מובהק.
  • נסו להוסיף שום קצוץ או בצל קצוץ לתערובת. זה ייתן טוויסט משגע!
  • כידוע, כל מה ששמים עליו רוטב מתובל נוסף, כמו רוטב חריף או סחוג – זה הופך למדהים!

או אם בא לכם לשדרגו לארוחה מלאה, הכינו לידם סלט ירקות מרענן. יש משהו במרענן ליד הדבר המטוגן הזה שמרגיש פשוט מושלם.

שאלות ותשובות

איך ניתן לשמור את הנאגטס לאחר הכנתם?
אחת השאלות הנפוצות היא איך לשמור נאגטס לאחר שהכנתם אותם. אם לא אכלתם את כולכם מיד, אפשר לשמור אותם במקרר בכלי סגור עד שלושה ימים. חימום מחדש – פשוט הכניסו לתנור עד שהם חמים ופריכים שוב.

האם אני יכול להקפיא את הנאגטס?
בהחלט! לאחר שהכנתם ותיגנו אותם, תנו להם להתקרר וארזו בשקיות הקפאה. זה מבדח לא? יש לכם נאגטס מוכנים בכל זמן שרק תרצו!

האם ניתן להשתמש בפרגיות במקום חזה עוף?
כן! פרגיות מוסיפות יותר שומן ועשירותות בטעמים. זה הופך את הנאגטס למעלפים עוד יותר!

איך יודעים אם הנאגטס מוכנים לטיגון?
אם הם מזהבהים מבחוץ, אנא בדקו. גם ריח טוב נושא איתו סימן שהגיע הזמן!

האם המתכון מתאים לילדים?
כמובן! הם יתאהבו בנאגטס המושלמים הללו. תכניסו את הילדים למטבח על מנת לגלות את הכייף שבאכילת נאגטס ביתיים.

מהו יש את האפשרויות לתיבול?
אם אתם אוהבים רוטב חריף, תנו לעצמכם חופש לשים תוספות דיגיטלי. רוטב ברביקיו או או רוטב חומץ מתוק הם גם בחירות מצוינות.

עוד המלצת קריאה בשבילך >  המתכון המושלם לקאצו א פפה שישגע אתכם

האם אני צריך לעבור על פרטים כדי שהנאגטס יהיו נימוחים?
כמובן! שימו לב לכל פרט. העוף צריך להיות טרי, והתיבול מספיק עשיר שיעשה את ההבדל.

איך אני יכול להפוך את המתכון הזה לבריא יותר?
נסו להקטין את כמות השמן על ידי אפיית הנאגטס בתנור. בשילוב עם תבלינים שמספקים טעם, אתם מקבלים גרסה פחות משגעת אך טעים מאד!

האם יש לי אפשרות לגוון עם ציפוי?
בהחלט! אתם יכולים לנסות לצפות את הנאגטס בפירורי תפו”ח או לקמח עוד יותר מומצא שלא מבלגן את הבריאות.

מה לעשות אם התערובת יוצאת דלילה מדי?
אם זה קורה, אל תהססו להוסיף עוד קמח או פירורי לחם עד שאתם מרגישים שהכול מתייצב.

אם הגעתם עד פה, ברכותינו בדו"ח על המתכון. אם אתם מרגישים השראה, אל תשכחו לשתף את המתכון המעלף הזה ברשתות החברתיות שלכם ולהפתיע את כל החברים הכי טובים שלכם!

Scroll to Top