סלט פסטה קר 10 דקות שכולם ידברו עליו

סלט פסטה קר שמזכיר את הקיץ

כשחושבים על קיץ, מה עולה בראש? ים, שמש, מסיבות בברביקיו ואין כמו סלט פסטה קר כדי להשלים את התמונה הפסטורלית הזו. מדובר במנה מדהימה, שמשלבת בין טעמים, צבעים וטקסטורות ואתם תופתעו לדעת שגם הכנה שלה היא פשוטה כמו לחזור על מספרים. הסלט הזה הוא אחד מהסלטים הממכרים ביותר שתטעמו – ורגשנו שאנחנו חייבים לשתף את המתכון המשגע הזה עם כולם! אז בואו נתכונן למסע טעים ומרענן בעולם של פסטה, ירקות צבעוניים ורוטב קיצי שעושה חגיגה בפה.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכיצד למנות

  • זמן הכנה: 10 דקות
  • רמת קושי: קלה
  • כזאת הכמות יכול להספיק ל-4 מנות

הרכיבים הדרושים

אנחנו שמחים לשתף אתכם ברשימת המרכיבים שמוכנים להיכנס למנה המעלפת הזו. יש פה שילוב נהדר של מרכיבים פשוטים שכשמתערבבים יחד יוצרים פלא קולינרי. המסע שלנו מתחיל עם:

  • 250 גרם פסטה קצרה (פנינה או פנה)
  • 1 כוס עגבניות שרי חצויות
  • 1/2 כוס פרוסות זיתים שחורים
  • 1/2 כוס תירס מתוק
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כוס בזיליקום קצוץ (מומלץ!)
  • 1/4 כוס שמן זית איכותי
  • 2 כפות חומ vinegar פירה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

מרכיבים חלופיים

מעבר למרכיבים הנפלאים שציינו, ישנם גם חלופות שיכולות להביא טוויסט למתכון:

Scroll to Top