פיצה ללא גלוטן מתכון מהיר ב10 דקות!

"`html

פיצה ללא גלוטן מתכון ב10 דקות

בשעות הלחץ והמהירות של החיים המודרניים, לעיתים מתאפשר לנו להכין דבר מה מהיר שיאיר לנו את הפנים, ולפעמים מתחשק לנו ליהנות מאוכל ביתי, טעים ובריא. אם אתם כמוני, ופיצה תמיד נמצאת ברשימת המאכלים האהובים מכולם, תכירו את המתכון המדהים שלנו לפיצה ללא גלוטן. מדובר במתכון שלוקח לכם עשר דקות בלבד! בשילוב עם מרכיבים זמינים, מתקבל פיצה משגעת, אגדי ומהר.

זמן הכנת המתכון, רמת הקושי ומספר מנות

  • זמן הכנה: 10 דקות (כולל הכנה ואפייה)
  • רמת קושי: קל
  • מספר מנות: 2 – 3 מנות

הרכיבים הדרושים

כדי להצליח בפיצה הזו לוקח לנו להצטייד בכמה מרכיבים פשוטים, שהם גם באמת מאוד זמינים בכל מיני חנויות. שימו לב, אפשר לשדרגו בהתאם לטעמים האישיים שלכם ולהכניס כל אקסטרה שתעלו על דעתכם.

  • 200 ג' קמח לימון (או קמח תפו"רים)
  • 100 ג' קמח קוקוס (לחלופין ניתן לשים קמח אורז)
  • 3 ביצים בינוניות
  • 200 מ"ל מים
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות ורצוי יותר של רוטב עגבניות
  • 250 ג' גבינת מוצרלה מרוחה
  • תיבול: בזיליקום יבש, שנמצא במקרר, או כל עשב תיבול אחר שאתם אוהבים
  • תוספות: פפרוני, ירקות קצוצים, פטריות, זיתים וכדומה.

כמובן, אתם גם יכולים להכין את הפיצה הזו בגרסה טבעונית ולשנות את המרכיבים. במקום הביצים, ניתן להשתמש ברסק תפוחים או קמח חומוס. ניתן גם לתפוס את הכדורים בגבינה בהכשרה ולא חובה גבינת מוצרלה. זה מאוד משגע!

שלבי ההכנה

הגיע הזמן להיכנס למטבח ולהתחיל להכין את הפיצה! ממש קל, לא תפסו להם עלייה בלחץ!

  1. לחממים את התנור על 220 מעלות צלזיוס.
  2. נערבב את הקמח לימון וקמח קוקוס בקערה.
  3. נוסיף את הביצים, המים ושמן הזית, ונערבב עד שהתערובת חלקה.
  4. נשמן תבנית אפייה בטפיחת שמן זית.
  5. נpour את התערובת על התבנית ונפשט אותה לשכבה אחידה.
  6. נוסיף רוטב עגבניות על שטח הפיצה והגבינה מעל.
  7. נטפין את התוספות הרצויות והנה זה יוצא מדהים.
  8. נאפה בתנור במשך 10 דקות, או עד שהקצוות זהובים.
  9. נוציא מהתנור ונמתין כמה דקות לפני החיתוך.
  10. נגיש חם על הצלחת, בתוספת בזיליקום מיובש מעל.
עוד המלצת קריאה בשבילך >  חומוס קפוא – המתכון שיהפוך את הארוחה שלך!

תוספות או שדרוגים אפשריים

למה לא להוסיף מלכותיות לפיצה שלכם? אני מדבר על מרינדה של פירורי לחם ללא גלוטן עוטפים פיצה בולבולית ליותר טעם! אפשר לדלג גם על הגבינה ולעשות פיצה שמבוססת על ירקות עליהם אתם אוהבים, כמו פלפלים צבעוניים או פטריות בשום. לנוספים אמיצים יותר, פרוסות של חצילים צלויות או דלעת יספקו תוצאה משגעת!

שאלות ותשובות

מהאם הפיצה הזו מכילה מרכיבים בריאים?
כמובן! בעזרת הקמח הקוקוס והשימוש בביצים, הפיצה הזו הרבה יותר בריאה מאשר פיצה קונבנציונלית עם קמח חיטה.

מה ניתן להחליף אם אני אלרגי לקוקוס?
כמובן, במקום קמח קוקוס ניתן לשים קמח תפו"רים או קמח אורז. כל אחד מהם ייתן טעם אחר, אבל אתם תצליחו בכל דרך!

כמה זמן אנחנו יכולים לשמור את הפיצה במקרר?
תשמרו אותה במקרר ואז תוכלו לחמם ולהינות ממנה בימים הקרובים. אני ממליץ על שניים-שלושה ימים.

האם ניתן להכין את הבצק מראש?
כמובן! הבצק יכול להיווצר ולהיות חם של שעה במקרר לפני שאתם נכנסים לתהליך הבישול.

מה ואיך ניתן להגיש עם הפיצה?
לצד הפיצה אנחנו יכולים להגיש סלט ירוק עם אבוקדו, צנונית, חסה וכל מה שאתם אוהבים. זה משגע!

כמה רוטב עלי להוסיף להכנה?
שימוש ברוטב עדיף לפי הטעם שלכם – אם אתם אוהבים יותר רוטב, תוסיפו.

האם ניתן להשתמש באותם מרכיבים להכנת פיצה נוספת?
בוודאי! תשתדלו למלא את הקמח לפי בחירת התוספות שלכם וליצור פיצה מדהימה לכל עם התאמה אישית.

מה אם אני לא אוהב ירקות על הפיצה?
אל תדאגו! פשוט השאירו אותם בצד ובחרו את התוספות האהובות עליכם.

איזה סוד יש לפיצה ללא גלוטן?
בעומק ההכנה, הפיצה ללא גלוטן צריכה להיות אפויה עד רמת הזהב שיהיה לבצק. זה מה שנותן למנה את הטעם המושלם.

עוד המלצת קריאה בשבילך >  בלינצ'ס גבינה עם שמנת מתוקה – מתכון שמפתיע כל טעם

למה כדאי לי לשתף את המתכון?
כי מדובר במתכון שגם אתם וגם החברים שלכם תיהנו ממנו. לאחר שתשתפו, תוכלו לספר להם אתם לא ציפיתם על כזה טעם!

אנו מזמינים אתכם לשתף את המתכון המדהים הזה עם חברים ברשתות החברתיות! אתם תופתעו עד כמה אנשים ישמחו לגלות מתכון כל כך זריז, אבל עם טעמים שיפתחו את החושים ויגרמו לכם לחייך! תיהנו!

"`

Scroll to Top