פנקייקים פלאפיים במרקם מושלם שכל אחד יכול להכין

פנקייקים פלאפיים – המתכון המושלם שיגרום לכם ללקק את האצבעות

פנקייקים הם אחד מהמאכלים המדהימים ביותר שיש! כשנערום את הפנקייקים הללו מבלי להפסיק לחייך, נבין שאנחנו בכיוון הנכון. מה יכול להיות יותר משגע מאשר להתחיל את היום עם פנקייקים גבוהים, אווריריים ונימוחים, שממלאים את הבית בריח מתוק? זה לא סתם מתכון; זה מתכון בחיי היום-יום שלנו, מותאם לכל זרימה. מתאים לסוף שבוע רדום או למשפחה שמחפשת במסגרת הבית לשדרג את הארוחה הבוקר, הפנקייקים שלנו כאן כדי לספק לכם את הפינוק האגדי הזה!

זמן ההכנה, רמת הקושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן בישול: 10 דקות
  • רמת קושי: קלה
  • מנות: מספיק ל-4 אנשים

הרכיבים הדרושים

כעת, הגיע הזמן להציג בפניכם את המרכיבים שיעשו את הפנקייקים שלנו מדהימים, ובעיקר – הכי טעימים שיש! הבה ונעשה זאת!

  • 2 כוסות קמח חיטה (אפשר להשתמש בקמח תפו”ח לגרסה דל פחמימות)
  • 2 כפות סוכר (אפשר גם סוכר חום למי שאוהב טעמים עמוקים יותר)
  • 2 כפיות אבקת סודה לשתייה
  • ½ כפית מלח
  • 2 ביצים
  • 2 כוסות חלב (לגרסה צמחונית אפשר להשתמש בחלב סויה)
  • ¼ כוס חמאה מדובקת (אפשר לשים שמן קוקוס או שמן רגיל)
  • 1 כפית תמצית וניל (לא חובה, אבל בהחלט מוסיף נופך של קסם)

אם אתם רוצים לשדרג את הפנקייקים שלנו, במהלך ההכנה יכולים להוסיף כמה שוקולדים קצוצים או פירות כמו בננות ואגסים, לחוות חוויה צבעונית ומדהימה!

שלבי ההכנה

השלבים האלה הם מה שיביא אתכם לפנקייקים הכי מוגבהים, אווריריים ומושלמים, אז שבו בנחת והתחילו. ובנימה רצינית, זה מאוד פשוט, תראו!

  1. בקערה גדולה, לערבב היטב את כל המרכיבים היבשים: קמח, סוכר, אבקת סודה לשתייה ומלח.
  2. בעוד קערה, לערבב את הביצים עם החלב, חמאה מומסת והוניל.
  3. לשפוך את המרכיבים הרטובים לתוך היבשים ולערבב בעדינות עד שנשארים מעט גושי קמח (זה סוד שמירה על פנקייקים מתקמחים).
  4. לחמם מחבת על להבה בינונית עם מעט חמאה או שמן.
  5. לשפוך כף מהתערובת למחבת ולבשל עד שהבצק מתחיל להתפוצץ בקצה (בערך 2-3 דקות).
  6. לFlip את הפנקייק ולבשל עוד 1-2 דקות עד שהפנקייק מזהיב משני הצדדים.
  7. לחזור על הפעולה עם שאר התערובת ולשמור את הפנקייקים חמים במיקרוגל.
עוד המלצת קריאה בשבילך >  מתכון לדג מרוקאי עם תפוחי אדמה בצורה מושלמת

עכשיו, כשהפנקייקים מוכנים, האוכל לא מפסיק להדהים אותנו! בואו נדבר רגע על תוספות. בדיוק כשחשבתם שהפנקייקים שלכם מושלמים, טפלו בהם עם סירופ מייפל, פירות טריים, אגוזי לוז קצוצים או שמנת מתוקה. האפשרויות אינסופיות!

שדרוגים ותוספות אפשריות

  • עשו גווני צבע על ידי הוספת פירות יער לתוך התערובת.
  • אפשר להגיש עם כדור גלידת וניל מעל לסוף של חגיגה אמיתית.
  • ניסיתם להכין פנקייקs עם קקאו? מגניב!
  • במקום סוכר, קחו דחיסות של דבש לחוויה בריאותית!

שאלות ותשובות

מה ניתן לעשות אם אין לי קמח חיטה? בעיה אחת פחות! פשוט תשתמשו בקמח תפו”ח ואפילו בקמח ללא גלוטן.

האם אפשר להכין פנקייקים ללא ביצים? בהחלט! אפשר לשים ¼ כוס פירה תפוחי אדמה או ½ בננה.

אפשר לשמור את הפנקייקים במקפיא? כן! לפנקייקים יתרון – הם שורדים את הקור של הקפאה. פשוט אחסנו בשקית ולאחר הכנתם, הם יחזרו להיות טעימים!

אם רוצים טעמים נוספים, מה עוד כדאי להוסיף? הוסיפו קינמון או אגוז מוסקט לתערובת – זה משגע!

האם ניתן להשתמש בשמנת מתוקה? כן – זה ייתן לפנקייקים טעם מדהים, אבל מבלי להפריז בכמויות!

איזה סוג חלב לשימוש? אפשר שמן קוקוס – זה נותן טעם פנטסטי.

כמה זמן אפשר לשמור פנקייקים? ניתן לשמור במקפיא עד חודש ואפילו חמשה ימים במקרר.

איך משדרגים עם רטבים? רוטב פירות יער או רוטב שוקולד הם ואלו לא יכולים להיכשל!

למה הפנקייקים שלי לא יוצאים גבוהים? לבדוק את הסודה לשתייה, יכולה להיות שאינה פעילה – במצבים כאלה, הוסיפו מעט יותר.

אם אהבתם את המתכון הזה, אל תשכחו לשתף אותו עם החברים שלכם ברשתות החברתיות! הפנקייקים האגדים הללו מגיעים לעולם וצריכים להיות בחלקת הגאווה של כולנו!

עוד המלצת קריאה בשבילך >  פשטידת כרישה פרווה לראש השנה שלא תפספסו!

Scroll to Top