אנטריקוט בנינגה – החוויה הקולינרית המשגעת!
אם יש משהו שיכולה לגרום לכל חובב בשר לעמוד דום, זהו אנטריקוט בנינגה! דמיינו את הבשר המדהים הזה, נימוח בפה, מתובל בצורה מושלמת, עם רוטב עז וטעמים שמגרים את כל החושים. כל ביס הוא כמו חוויה של מסעדת שף, אבל בלי לצאת מהבית. בואו נצלול למעמקי המתכון המעלף הזה, ונגלה יחד איך להכין את הצלחת הייחודית הזו, שבטוח תהיה מדוברת בישיבה הבאה שלכם עם החברים ובני המשפחה.
זמן הכנת המתכון, רמת קושי ולקהל
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת קושי: בינונית
- מספר מנות: 4 מנות
הרכיבים הדרושים
כעת כשכבר התלהבנו ממש שיח של אנטריקוט משגע, הגיע הזמן להתעמק ברכיבים שמספקים את כל הטעמים המדהימים:
- 800 גרם אנטריקוט – האיכותי ביותר שתמצאו בשוק
- 4 כפות רוטב סויה – הכוכב האמיתי של המנה
- 2 כפות דבש – כדי להוסיף קצת מתיקות מדהימה
- 3 שיניים שום – כתושות כמובן, כדי שיפרגנו לנו בטעמים
- 1 כף ג’ינג’ר – קלוף ומגורד, למגע אסייתי באווירה הביתית
- 2 כפות שמן שומשום – עם ארומת שווא קלאסית
- מלח ופלפל שחור – בעדינות, חשוב לא להגזים
- 1 כוס ירקות מוקפצים (גזר, ברוקולי, פטריות, ועוד) – תוספת בריאה ומרעננת!
זהו! עם כל כך הרבה רכיבים, אנחנו מזמינים אתכם לחוויית בישול שלא תשכחו! מה שמיוחד במתכון הזה הוא שהרוטב באמת יותר מנה מאנטריקוט עצמו! פלוס – כל החומרים בריאים. אל דאגה, אתם יכולים לבקש שיהיה לכם תחליף לדבש אם אתם טבעוניים, אפשר להשתמש בסירופ מייפל.
שלבי ההכנה
עכשיו כשהכל מוכן, הגיע הזמן לגלות את סוד הכנת האנטריקוט הכי טעים שיש!
- נחמם מחבת גדולה על חום גבוה.
- נניח את האנטריקוט במרווחים, ונצרוב אותו מכל צד כ-3-4 דקות עד לשחימות.
- נוציא את הבשר ונניח על צלחת, נעטוף בנייר אלומיניום לשמור עליו חם.
- באותה מחבת, נוסיף שמן שומשום ונכניס את השום המכתש ואת הג’ינג’ר, ונבשל כ-30 שניות.
- נוסיף את רוטב הסויה והדבש ונערבב היטב.
- נחזיר את האנטריקוט למחבת, ניקח את כל הטעמים המופלאים ונדאג שהבשר יחלוט את כולו.
- נוסיף את הירקות, וניתן להם להקפץ יחד עם הבשר למשך כ-5 דקות.
- נ Adjust את התיבול עם מלח ופלפל אם צריך.
- נגיש חם על צלחת, ונספר לכל העולם כמה טעים זה היה!
הערות סיום ודרכים לשדרוג המנה
אנחנו אוהבים לתת את הטאץ’ האישי שלנו במתכונים, ובמידה ואתם רוצים לשדרג את המנה, אפשר להוסיף למעלה: שומשום קלוי קצוץ, צנוניות פרוסות דק ופרוסות חסה רעננה ללקיחת כל ביס צעד אחד קדימה! ניתן לשדרג את הירקות, כמו לשלב קישואים, חצילים או כל מה שאתם אוהבים!
שאלות ותשובות
האם אפשר להשתמש בבשר אחר במקום אנטריקוט? כן, אפשר להשתמש בסטייק בלחיצת בשר רך, אבל טעם האנטריקוט הוא פשוט אגדי!
האם מדובר במתכון בריא? בהחלט! אנחנו מדברים כאן על בשר רזה וירקות רעננים שהופכים אותו למאוזן.
האם אפשר להכין את זה על גריל? בתור שפים בבית, יש לנו חיבה רבה לגריל! תנו לו לקבל טעמים נוספים של פחם.
אילו תוספות אחרות אני יכול לשלב עם זה? צ’ילי חריף, כוסברה קצוצה, או אפילו טחינה שיכולה לתת זוית שונה.
האם המתכון עובד גם לשבת? זה בוודאי, תכינו כמות כפולה ותרוויחו המון מנות נוספות לשבת!
מהי הדרך הטובה ביותר לאחסן את המנה? לאחר שהתקררה. ניתן לאחסן במקרר כל יום-יומיים.
איך מחממים את המנה שנשארה? כבשו על מחבת עם מעט שמן כדי לחזור לצורות הקודמות שלה או במיקרוגל למשך דקתיים.
האם אני יכול להוסיף מרקים אחרים? כמובן! משקה עוף או מרק מיסו יכולים לשדרג את האנטריקוט אפילו יותר.
האם יש גורמים שלא ניתן להמיס? כן, עסקים מדוברים לעיתים רחוקות!
מה הסוד לעשייה מושלמת? פשוט לא למהר! לתת לכל ביס ולכל טעם לחלחל למשך הזמן שהוא זקוק לו,
לאחר שחווינו את המאכל הזה, אתם בטוח רוצים להיות חלק מההצנחה החברתית. תשתפו את המתכון הזה ברשתות החברתיות שלכם ותזמינו את החברים שלכם לנסות אותו! זה פשוט אגדי, מדהים ובעל טעמים עזים שמקנים רושם בלתי נשכח!