המתכון לפנקייק יפני שישנה לכם את הבוקר

"`html

מתכון לפנקייק יפני מדהים!

אם אתם מחפשים את המתכון שיגרום לכם ללטף את האצבעות מכל ביס, הגעתם למקום הנכון. בדיוק כמו חמאת בוטנים על לחם קצוץ, הפנקייק היפני הזה הוא שילוב של אווריריות, רכות וטעם משגע. הפנקייקים היפניים, עם הגובה המהמם שלהם, לא רק שהם ממכרים, אלא גם פשוט מושלמים לכל זמן ביום. קחו את הזמן וחשוב על כל ביס – אתם תודו לי אחר כך שהפנקייקים המופלאים האלה יצרו לכם חוויות קולינריות חדשות ויצירתיות!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי ומנות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: בינוני
  • כמות מנות: 4-5 פנקייקים

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את הפנקייקים היפנים המושלמים הללו, נזדקק למספר מרכיבים שמוסיפים את האופי הספורטיבי של המנה.

  • 1 כוס (120 גרם) קמח חיטה
  • 1/2 כוס (60 גרם) סוכר
  • 1/2 כפית (2 גרם) סודה לשתייה
  • 1/2 כפית (2 גרם) אבקת תמצית וניל
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) חלב
  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס (30 מ"ל) שמן צמחי
  • מלח לפי הטעם

אפשר לשדרג את הפנקייקים עם קליפת תפוז מגורדת, שוקולד צ׳יפס או אגוזים קצוצים. תחשבו על זה, זה יכול לקחת את המנה למקום אחר לגמרי!

שלבי ההכנה

כעת נעים להיכנס לשלב של הכנת הפנקייקים. הדרך השנייה שאתם לא תאמינו היא כמה זה פשוט!

  1. נפנים קערה גדולה ומערבבים את הקמח, הסוכר, סודה לשתייה, אבקת הווניל והמלח יחד.
  2. בקערה נפרדת, מקציפים את הביצים בעזרת מטרפה עד שהן הופכות לאווריריות.
  3. מוסיפים את החלב והשמן לתערובת הביצים וממשיכים לקצף עד שהתערובות מתאחדות.
  4. מעבירים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים עד שהכל מתאחד.
  5. מחממים מחבת שטוחה עם מעט שמן על חום בינוני.
  6. מניחים על המחבת עיגול של מסה בעובי של כ-5 ס"מ ונותנים לפנקייק להתקרש, במשך כ-3-4 דקות.
  7. בעזרת תרווד או קופסה, הופכים את הפנקייק בעדינות. מבשלים את הצד השני לעוד 3 דקות, עד שהפנקייק זהוב וגבוה.
  8. מוציאים את הפנקייקים ומניחים אותם על צלחת.
  9. חוזרים על התהליך עם שאר התערובת.
  10. מעטרים את הפנקייקים עם דבש, קצפת, או פירות טריים ושיהיה בתיאבון!
עוד המלצת קריאה בשבילך >  שעועית צהובה: מתכון קל ובריא לכל המשפחה

וזהו! עכשיו אתם יכולים לחגוג עם הפנקייקים היפניים הייחודיים שלכם. השדרוגים שהתייחסנו אליהם קודם יכולים גם להגיע אחרי ההכנה. החוויה מסתיימת עם הפנקייקים על השולחן, ואין ספק שהם יהיו אגדי!

שדרוגים ותוספות

את הפנקייקים היפניים אפשר לשדרג בקלות. אתם יכולים:

  • להוסיף גלידה חמה מעל!
  • למזוג סירופ מייפל ולפזר פירות יער.
  • לנסות לשים קצפת מתוקה עם סוכר קינמון.
  • לנסות טעמים שונים, כמו שוקולד מריר או אגוזי לוז.

כל אלו יוסיפו לפנקייקים את הקסם שהתכוונו אליו. ככל שתהיו יצירתיים, כך תקבלו תוצאה מדהימה!

שאלות ותשובות

אפשר להכין את הפנקייקים עם קמח ללא גלוטן?

בוודאי! ניתן להשתמש בקמח תפו”א או קמח לבן ללא גלוטן. זה יכול לתת לתוצאה מראה שונה אבל הטעם יהיה ממשי ונפלא!

כמה זמן אפשר לשמור את הפנקייקים במקפיא?

אפשר לשמור במקפיא כשישה חודשים. עטפו כל פנקייק בנייר כסף, כך לא תצטרכו לחכות כל כך ברגע שתרצו לאכול.

האם אפשר להפחית בכמות הסוכר?

כמובן! אם אתם לא רוצים פנקייקים מתוקים מדי, אפשר להפחית את כמות הסוכר. רק תשקלו שהפנקייקים יהיו קצת יותר מאפירים.

האם ניתן להכין פנקייקים טבעוניים?

לא משתדל מאוד! תוכלו להשתמש בחלב סויה וביצים מלאכותיות כמו טחינת פשתן או חצי מאפר פטל כממרכז שמן.

האם אפשר להכין פנקייקים ללא חלב?

בהחלט! ניתן להשתמש בחלופה צמחית כמו חלב שקדים או חלב קוקוס.

באיזו מחבט כדאי להשתמש?

חשוב להשתמש במחבת עם ציפוי מונע הידבקות כדי שהפנקייקים לא יידבקו ויישרפו.

האם יהיו לי פנקייקים חמים גם לאחר חימום במיקרו?

כן! רק ממולאים מחויבים בדקות ספורות לאחר חימום.

איך אני יכול לדעת אם הפנקייקים מוכנים?

עוד המלצת קריאה בשבילך >  בורקס טורקי תפוח אדמה: מתכון קל ומנחם משתף

אם הצבע על הצד התחתון חום, אתם יכולים להפוך את הפנקייק. ואם הוא גובה, זה סימן לטעות.

בתחום איזה טעמים כדאי לשלב עם הפנקייקים?

שוקולד, פירות כמו בננות, תותים או פירות יער, כל אלו יעשירו את הטעם.

אז עכשיו, אחרי שלמדתם את כל מה שצריך על הפנקייקים היפניים המובילים, אני מזמין אתכם לשתף את המתכון הזה עם משפחה וחברים ברשתות החברתיות, וכמובן, לא לשכוח לשלף מהשולחן פרוסה בשביל ללקק את האצבעות אחרי כל ביס!

"`

Scroll to Top