נאגטס מקדונלדס מתכון שיגרום לכם להכין בבית

"`html

נאגטס מקדונלדס במתכון מדהים שיגרום לכם להתמכר!

אנחנו עומדים להיכנס לממלכה של הטעמים עם המתכון המשוגע הזה של נאגטס מקדונלדס! מדובר במנה כל כך מעלפת, שאי אפשר פשוט ללעוס אותה ולהגיד "טעים". הכינו את עצמכם לחוויה שתגרום לכם ללקק את האצבעות!

זמן הכנת המתכון: 60 דקות | רמת קושי: בינונית | מנות: 4

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן בישול: 40 דקות
  • מנות: 4 מנות

הרכיבים הדרושים

לפני שנתחיל, חשוב להבין שהמרכיבים הללו הם לא סתם מרכיבים. הם אגדי, שמביאים את הטעם הביתי – נעים ומוכר של המסעדה שתמיד מחכים לה, כשיש לנו חשק לנאגטס. הנה הרשימה:

  • 500 גרם חזה עוף טחון
  • 1 ביצה גדולה
  • 100 גרם פירורי לחם פנקו (כדי לקבל את הקראנצ' והאוורירי)
  • 50 גרם גבינת פרמזן קצוצה
  • 2 כפות קמח תפו”א
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית טבלין שום
  • 1/4 כפית טבלין בצל
  • 1/4 כפית פפריקה מתוקה
  • שמן לטיגון (כמו שמן חמניות או בעדיפות לסויה)

חלופות מרתקות – אפשר להחליף את חזה העוף בטופו בשביל גרסה טבעונית! כל מה שצריך לעשות זה לטחון את הטופו ולהשתמש באותם תיבולים. לא בא לכם קמח? נסו קמח תפו”א או קמח תפו”א ללא גלוטן. הכל אפשרי!

שלבי ההכנה

עכשיו נגיע לשלב החוויתי! שלב ההכנה! זה לא רק על מה שעושים, זה על איך שעושים! בואו נתחיל!

  1. מניחים את חזה העוף הטחון בקערה גדולה.
  2. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
  3. שמים פנימה את פירורי הלחם, גבינת הפרמזן, קמח תפו”א, תיבול מלח, שום, בצל ופפריקה.
  4. לשים את התערובת עד שהיא מתאחדת כמו עוגיות בצק רכות.
  5. בעזרת ידיים רטובות, מגלגלים נאגטס בגודל של אגודל.
  6. מחממים שמן במחבת על חום בינוני.
  7. מטגנים כל נאגטס במשך 3-4 דקות מכל צד עד שהם קיבלו צבע זהוב.
  8. מניחים על רשת או מגבת כדי להיפרד משמן מיותר.
  9. מגישים עם רוטב קטשופ או רוטב ברבקיו. אפשר גם להכין רוטב מיונז עם שום! זה משגע!
עוד המלצת קריאה בשבילך >  מתכון לעוגת גבינה פירורים מפתיעה של קרין גורן

כל שלב הוא כמו יצירת אמנות – החשוב הוא לדאוג שהנאגטס יהיו קראנצ'יים מבחוץ ונימוחים מבפנים. חוויה מושלמת!

תוספות ושדרוגים אפשריים

הנה המקום להזרים עוד השראה! תוכלו לשדרג את הנאגטס עם:

  • רוטב חריף – לחובבי החריף, לא תאמינו כמה זה מדהים!
  • פירורי לחם עם עשבי תיבול – רושם מיוחד של טעם!
  • רוטב דונג דונג – לחדור לעולם המזרח הרחוק והמשגע!

שאלות ותשובות

איך ניתן לשמור את הנאגטס מבלי שיתייבשו? היא תשאלה שחשוב לקחת בחשבון. אחרי הטיגון, אנו ממליצים למקם אותם בקופסא עם מכסה. ניתן לשמור במקרר עד שבוע.

האם אפשר לאפות את הנאגטס במקום לטגן? בהחלט! לאפות אותם בתנור בחום של 200 מעלות במשך 20 דקות, להפוך אותם לצד השני באמצע הדרך. זה אמנם לא יהיה קראנצ'י כמו בטיגון, אבל עדיין טעים!

מה לעשות אם קיבלתי קמח תפו”א ולא קמח רגיל? זה בהחלט אפשרי! קמח תפו”א הוא אפשרות מצוינת ללא גלוטן. רק הקפידו להשתמש בכמות טובה יחסית.

האם ניתן להקפיא את הנאגטס? כן! אחרי הטיגון, תוכלו להקפיא את הנאגטס, ואחר כך להוציא ולטגן אותם מחדש. זה מספק פתרון מהיר ונפלא!

מה כדאי לשים ברוטב? להוסיף מעט יוגורט עם שום צלוי, זה יוצא נימוח, עסיסי ומושלם. אל תשכחו את הלימון לצרוב את הטעמים.

איך מורידים את הריח של השמן מהמטבח? מאוד פשוט! ברחו עם מלון חתוך או קפה קלוי בחדר, והרגישו את השינוי הנשיאה.

אפשר להשתמש בחזה עוף טחון קפוא? לחלוטין! פשוט להניח אותו להפשיר לפני ההכנה.

האם יש צורך בהשריית המרכיבים לפני הטיגון? לא, אתם יכולים להשתמש בתערובת כמו שהיא.

מה לגבי התיבול? האם אפשר לנסות תיבולים שונים? בהחלט! תיבול הוא אישית. שחקו עם התבלינים!

עוד המלצת קריאה בשבילך >  גלה את המתכון הסודי לעוגיות שקדים טורקיות

האמת, מדובר בנאגטס או בצורת עוגיות? שאלת חכם, והכל תלוי בגובה ודרגות הקצפת שתקבלו.

אם גם אתם לא יכולים לעמוד בקסם של נאגטס מקדונלדס, זה הזמן לשתף את המתכון עם חברים בכל הרשתות החברתיות! שתפו, תגובות והנאה עם כולם, וללכת על עשייה בלעדית בדלפק שלכם!

"`

Scroll to Top