"`html
קציצות עוף בנינג'ה גריל – המנה המושלמת לארוחה המפנקת שלכם
למי מאיתנו לא קרה פעם שהרגיש שהוא רוצה להתפנק עם מנה שאי אפשר לעמוד בפני קסמה? קציצות עוף ריחניות, שומניות בחוץ ונימוחות בפנים, הן בדיוק מה שהלב מחפש. אנו לא מדברים כאן על סתם קציצות – מדובר בקציצות עוף אפויות בנינג'ה גריל, שזוכות אל הדירוג "המדהים" וברשימת המאכלים הממכרים ביותר. בואו לחלוק איתנו את המסע להכנת קציצות עוף שהן ממש אגדה בכל בית. המגוון שלהן כל כך רחב שאי אפשר להפסיק ללקק את האצבעות!
זמן הכנת המתכון, רמת קושי, וכמה מנות
- זמן הכנה: 45 דקות
- רמת קושי: בינונית
- מספיק ל: 4-6 מנות
הרכיבים הדרושים
כיצד אנחנו מגיעים למנה המושלמת הזו? קודם כל, נתחיל עם המתכון של קציצות העוף. תצטרכו כמה מרכיבים פשוטים שאפשר למצוא בכל סופרmarkt מהשכונה שלכם:
- 500 גרם עוף טחון
- 1 בצל בינוני, קצוץ דק
- 2 שיני שום כתושות
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 1 ביצה
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כפית קימל
- 1/4 כפית פפריקה מתוקה
- 1/4 כפית פלפל שחור
- שמן בספריי (לא חובה, אך מוסיף טעם משגע)
אם אתם מעוניינים בגרסה בריאה יותר, אתם יכולים להשתמש בעוף אורגני או אפילו בנקניקיות צמחוניות!
שלבי ההכנה
עכשיו הגיע הזמן להתחיל את המסיבה. הקציצות הריחניות מתחילות להיווצר ואנחנו נהיה אלו שזוכים לתוצאה!
- שמים את כל החומרים בהקפצה בקערה גדולה.
- מערבבים היטב עד שכל המרכיבים מתאחדים.
- מניחים לתערובת לנוח במקרר למשך 15 דקות – זה הזמן לאזן את הטעמים.
- מניחים נייר אפייה על מגש ומשמנים אותו בספריי שמן.
- יוצרים קציצות עם הידיים, בגובה של כ-3 ס"מ.
- פורסים את הקציצות על נייר האפייה והולכים לגריל הנינג'ה.
- מניחים את הקציצות ומבשלים במשך כ-20 דקות או עד שהן זהובות ופריכות.
- بعد الانتهاء, מוציאים מהגריל ונותנים להן להתקרר 5 דקות לפני ההגשה.
לרענן את המנה, אפשר להגיש את הקציצות עם רוטב יוגורט עם נענע, או סלט טרי שיזרים טעמים חדשים למנה, ומשגע כל חיך!
תוספות או שדרוגים אפשריים למתכון
מה אפשר לשדרג? אם יש לכם גזרים או קישואים, אתם יכולים לגרר אותם לתוך התערובת. זה מוסיף צבע ומרקם, והכי חשוב – מעט בריאות! רוצים את זה עוד יותר שדרוג? הקציצות יכולות לקבל טוויסט קפריסאי עם תיבול בעשבי תיבול כמו אורגנו או רוזמרין.
אי לכך, אפשר להכין גם וריאציות עם גבינות, כגון פריזאי או פטה – פשוט להוסיף 100 גרם של גבינה קצוצה לתערובת. אחלה פתרון גם אם נשאר לכם גבינה לא נמכרת!
שאלות ותשובות
מה אם אין לי נינג'ה גריל?
אין בעיה! אתם יכולים להכין את הקציצות בתנור רגיל בחום של 200 מעלות. פשוט תוסיפו כמה דקות.
האם אפשר להכין קציצות קפואות?
בוודאי! הכנתם קציצות? טעמו, והניחו אותם בקופסאות פירורי לחם, קפאו בהצלחה ואז פשוט הוציאו והניחו בשקיות מתאימות.
איך לדעת אם הקציצות מוכנות?
קציצה מוכנה כאשר היא מגרדת עם חום פנים ועליה יש צבע חום משגע!
מהי הדרך הטובה ביותר לאחסן קציצות עוף לאחר ההכנה?
תשמרו אותן במקרר לכל היותר חמישה ימים – זה ישמור על טעם ועל טריות.
האם ניתן להשתמש בעוף קפוא להכנת הקציצות?
לרוב מומלץ שהעוף יהיה מפשיר, כך שיקבלו את המרקם הנימוח ביותר.
איך מוסיפים תיבול לקציצות בצורה הטובה ביותר?
משחקים עם תוספות תיבול הוא המפתח – הוסיפו טעמים שאתם אוהבים ופשוט כותבו את המספרים.
האם ניתן להכין קציצות באגזרים בצבעוד?
ממש כן! רבע כפית על לימון פיקנטי יהפוך אותו למשדרג בטוח!
מה עדיף – עוף טחון או קציצות עוף קנויות?
אנו ממליצים על העוף הטחון! זה נותן הרבה יותר אפשרויות ולא deixar תשובות מעובדות.
מה אם אני רוצה להכין קציצות עוף טבעוניות?
תמיד יש אפשרות להמיר את העוף בטופו או באורז מלא ושעועית להתוצאה האגדי שכולנו זקוקים לה!
150 קציצות רבות עוצמה מרובות טעמים?!
אתם תתפלאו מהפלא האגדי שתקבלו בידיכם! מומלץ לשדרג עם רטבים שונים.
"`