איך להכין סטייק אנטריקוט בנינגה בקלות ובמהירות

"`html

סטייק אנטריקוט בנינגה: המנה המושלמת שתשגע את כולם!

אם יש משהו שמעורר את התיאבון וגורם לכל אחד לחשוב שיש לו שבעה חושים באותו רגע, זהו ריח של נתח בשר עסיסי, בהכנה מושלמת, על הגריל. סטייק אנטריקוט בנינגה הוא אחד המתכונים הממכרים והאגדיים שאי פעם הכנתם, והיום תגלו איך להכין אותו בקלות ובמהירות. החוויה מתחילה מהשנייה הראשונה שאתם פותחים את האריזה של הבשר ועד ליריית הסיום כשאתם מכניסים את הסטייק המושל לעיקרית המרשימה שהכנתם יחד!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי ומספר מנות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: בינוני
  • מגישים: 4 מנות

הרכיבים הדרושים

כדי להגיע למנה המדהימה הזו, נצטרך להשתמש בכמה מרכיבים פשוטים אך איכותיים. כשמדובר בבשר, אל תתפשרו ונסו להשיג את האיכות הגבוהה ביותר.

  • 4 נתחי אנטריקוט במשקל כ-250 גרם כל אחד
  • 2 כפות שמן זית איכותי
  • מלח גס לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • חצי כוס רוטב סויה (תוודאו שהוא איכותי)
  • 3 שיני שום קצוצות
  • חצי כפית ג׳ינג׳ר מגורר
  • חצי כוס קינמון טחון (לשדרוג מרהיב!)

שימו לב שאין זה מתכון רק לסטייק, אלא גם לחוויה ממכרת שתשגע אתכם. ניתן לשדרג, להוסיף ולגוון על פי הטעם האישי שלכם.

שלבי ההכנה

עכשיו הזמן להיכנס לאווירה של גריל עם ריחות משגעים ולבצע את השלבים המומלצים!

  1. בתחילה, נניח את נתחי הבשר בצלחת שטוחה.
  2. נפזר מעליהם מלח גס ופלפל שחור גרוס – תשתדלו לא לחסוך במרכיבים הללו!
  3. כעת, נזוג את שמן הזית על הנתח וניתן לו לשבת ולספוג את הטעמים למשך כ-15 דקות.
  4. בזמן הזה, ניערבב בפער שונה את רוטב הסויה עם השום הקצוץ והג׳ינג׳ר המגורר.
  5. נשפוך את הרוטב על הסטייקים ונשאיר ל-10 דקות בישול מדהים.
  6. נחמם את הגריל עד לקבלת חום גבוה.
  7. מניחים את הנתחים על הגריל למשך 3-4 דקות מכל צד (לסטייקים מדובקים אז הם יכולים להיות גם פחות!).
  8. כשהם משחימים, יפה ונשמעים מבעבעים, נוציא ונניח אותם ל-5 דקות לנוח לפני ההגשה.
עוד המלצת קריאה בשבילך >  הגלה את המתכון המנצח לחזה עוף בנינג'ה גריל

שדרוגים ותוספות שמומלץ לנסות

לכל אחת מכם יש את השדרוגים הסודיים שלה, אז הנה כמה רעיונות שמשדרגים את הטעם עד למעלף:

  • חתיכת חמאה בניחוח של שום על הסטייק בסוף הצריבה.
  • פטריות צלויות בשום על מגש ההגשה.
  • תוספת של סלט ירוק מרענן ולימון.
  • רוטב קיסר או שום נוסף בצד למי שאוהב לפנק.

שאלות ותשובות

איך בוחרים סטייק איכותי?
חשוב לבחור נתח עם שומן מאוזן, כזה שמכיל גם "עור" וגם קצת נוזלים. ככל שהנתח נראה עסיסי יותר, כך הסיכוי ליהנות ממנו גדול יותר!

אפשר להכין את המתכון בסגנון טבעוני?
לצערי, בהכנת אנטריקוט מדובר בבשר, אך אפשר לנסות כתחליף טופו או פטריות שיטקי!

מה לעשות אם איבדתי את פוייקות התיבול שלי?
ללכת לתבל את זה מחדש, או שיכולה להיות הזדמנות מוצלחת לשדרג לרוטב אחר, כמו פסטו!

כיצד לשמור על הסטייק אחרי בישול?
השאירו אותו מכוסה במגבת או בניילון נצמד. אל תכניסו למקרר לפני שהסטייק מתקרר לגמרי!

מה הכמות המדויקת של מלח שצריך?
תמנעו ממלח בסיום הבישול. תשתדלו לא להעמיס יותר מידי!

איפה קונים רוטב סויה איכותי?
מומלץ לחפש בחנויות המתמחות במוצרים אסיאתיים או באינטרנט. בשוק ישנם מגוון מותגים.

עם מה מומלץ להגיש את הסטייק?
תפוחי אדמה בתנור, סלטים רעננים וצ'יפס הם תמיד רעיונות נהדרים!

האם יש לקשט את המנה?
בהחלט! כמה עלי רוזמרין קצוצים מעל לעידון.

באיזה גריל להשתמש?
גריל גז או פחם קטן. העיקר שיהיה לכם חימום איכותי!

מה הניסיון שלי בהכנת המתכון?
כשהכנתי בפעם הראשונה, חיכיתי והתלהבתי כאילו מדוברו מסיבת “החיים” על הצלחת.

לאחר שנסיים את כל השלבים, המנה שלנו מוכנה! תזכרו לשתף את המתכון עם חברים ברשתות החברתיות, תפיצו את האהבה למטבח המיוחד הזה, והכינו אותו שוב ושוב – כי מה שבטוח הוא שסטייק אנטריקוט בנינגה הוא מתכון שממש לא תשכחו!

עוד המלצת קריאה בשבילך >  מתכון מפתיע עם קוטג' פג תוקף שישנה לכם את היום

"`

Scroll to Top