הרביולי גבינה ברוטב שמנת פטריות שלא תוכל להפסיק לאכול

"`html

רביולי גבינה ברוטב שמנת פטריות – טעמים מטריפים!

לאחרונה יש לי חיבה עזה למאכלים ביתיים שמזכירים את הבית, ודווקא הגעתי למצב שבו אני מתגעגע לארוחות משפחתיות של סבתא. אפייה וקולינריה הם לא רק מזון, הם זיכרונות, הם ריחות, והכי חשוב – הם רגעים מיוחדים שלנו. כיום, אני רוצה לשתף אתכם במתכון מדהים לרביולי גבינה ברוטב שמנת פטריות, שהוא באמת משגע! הרביולי הללו, עם גבינה נמסה בפה ורוטב חמ creamy, לא רק שממכרים – הם גם אגדי!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי ומספר מנות

  • זמן הכנה: 60 דקות
  • רמת קושי: בינוני
  • מנות: 4-6 אנשים

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את הרביולי המדהים הזה, נצטרך לאסוף כמה מרכיבים פשוטים אך חיוניים. הנה הרשימה:

  • 2 כוסות קמח חיטה
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כוס מים
  • 250 גרם גבינת ריקוטה
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט מגורר
  • 3 כפות שמן זית
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 250 גרם פטריות שימאג'י או פטריות פורצ'יני, פרוסות
  • 1 שן שום קצוצה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

מרכיבים חלופיים

יש לכם אורחים צמחוניים או טבעוניים? אין בעיה! אפשר להחליף את גבינת הריקוטה בגבינת טופו מעורבת עם עשבי תיבול, והשמנת מתוקה אפשר להחליף בשמנת קוקוס. זה פנטסטי לאנשים עם רגישויות לכל מוצרי החלב!

שלבי ההכנה

כאן מתחיל הכיף האמיתי! הגיע הזמן להיכנס למטבח וליצור את הצעד הבא שלכם בהצלחה!

  1. נשמים קמח בפינה של שולחן או משטח נקי. עושים חור באמצע ויוצרים מעגל.
  2. מוסיפים את הביצים והמלח לחור ומערבבים לאט עם מזלג עד שהתערובת מתחילה להתאחד.
  3. הולכים להוסיף מים בהדרגה ומערבבים עד שהבצק מתאחד.
  4. לשים את הבצק במשך כ-10 דקות עד שהוא חלק וגמיש.
  5. תנו לבצק לנוח מכוסה בניילון נצמד במשך 30 דקות.
  6. בינתיים, מכינים את מילוי הגבינות על ידי ערבוב ריקוטה, פרמזן ואגוז מוסקט בקערה.
  7. ליצור כדורים קטנים מהמילוי ולהניח על משטח מכוסה בקמח.
  8. לאחר שהבצק נחת, מרדדים אותו לעלה דק בעובי של 2 מ"מ.
  9. בעזרת כוס או חותכן, חותכים מעגלים מהבצק.
  10. מניחים מעט מהמילוי במרכז כל עיגול, מקפלים את הבצק וסוגרים את הקצוות עם מים.
  11. מכניסים מים עם מלח לסיר ומביאים לרתיחה.
  12. מבשלים את הרביולי כאשר הם צפים (כ-3-4 דקות).
  13. בינתיים, במקביל, מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את השום והפטריות עד שהן רכות.
  14. מוסיפים את השמנת מתוקה, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  15. לאחר שהרביולי מוכנים, מעבירים למחבת עם הרוטב ומערבבים בעדינות.
  16. מוציאים מהכיריים ומקשטים עם פרמזן מגורר נוסף.
עוד המלצת קריאה בשבילך >  המדריך המושלם להכנת מפלדינה בבית

שדרוגים ותוספות אפשריים

עכשיו כשיש לנו את המתכון המושלם, נצרף כמה רעיונות לשדרוגים ותוספות שמאפשרים לכם לאתגר את עצמכם בקולינריה.

  • הוסיפו עשבי תיבול טריים כמו בזיליקום או פטרוזיליה לסיום.
  • לגיוון טעמים, תוכלו להשתמש בפטריות פורצ'יני במקום פטריות שימאג'י.
  • תארו לעצמכם רוטב עגבניות חריף כבסיס – פשוט נהדר!
  • אם אתם בלחץ זמן, אפשר להשתמש ברביולי קנוי – רק תוודאו לחמם היטב!
  • לגרסה מפנקת במיוחד, הוסיפו קמצוץ של חמאה לשמן את הרוטב.

שאלות ותשובות

אילו סוגי גבינות אפשר לשים במילוי?
יש אנשים שמעדיפים גבינת מוצרלה, אחרים אוהבים גבינת פטה. כל גבינה שתהיה נמסה ועשירה בתוכן תעבוד טוב!

איך אני יודע שהרביולי מוכנים?
אם הם צפים, הם מוכנים! מומלץ לטעום אחד כדי לבדוק שהגבינה נמסה כמו שצריך.

האם אפשר להכין את המתכון הזה יום קודם?
בהחלט. אפשר להכין את הרביולי ולשמור במקרר (בין אם נושאים את המילוי) ולבשלם יום למחרת.

האם יש דרך קלה יותר להכין את הרביולי?
אני ממליץ לקנות רביולי קפואים, הם זמינים ברוב החנויות ועדיין טעים!

איך אני יכול להפוך את המנה ללא גלוטן?
השתמשו בקמח חומוס או קמח אורז להכנת הבצק ללא גלוטן.

אילו תוספות מתאימות למנה הזו?
סלט ירקות טרי, בצל סולה מטוגן או לחם שום – כל דבר ישלים את המנה המדהימה הזאת.

כמה זמן ניתן להקפיא את הרביולי?
אפשר להקפיא אותם למשך עד חודש. חשוב לייבש אותם היטב ולהקפיא בשכבה אחידה.

האם אפשר לשדרג את הרוטב?
כמובן! אפשר להוסיף לערבב עם פילה עוף מוקפץ או ירקות קלויים לתוספת טעם.

כיצד אני שומר על הרוטב לא שומני מדי?
אפשר להחליף חלק מהשמנת בחלב עמיד כדי להפוך אותו לבריא יותר ועדיין טעים.

עוד המלצת קריאה בשבילך >  ברכות לאמא ליום הולדת 40 שהכל יראו

האם אני יכול להגיש את המנה קפואה?
לא מומלץ! זה לא ייתן את הטעמים המדהימים שלה. מומלץ לחמם לפני ההגשה.

אז קדימה, הפיצו את המתכון הזה לכל החברים שלכם, תנו להם להרגיש את הטעמים המדהימים והכי טעים שיש! תיהנו ממנו, ותזכרו – כל ביס הוא חוויה מדהימה!

"`

Scroll to Top