פנקייק חלבון עם יוגורט פרו – מתכון בריא וטעים!

פנקייק חלבון עם יוגורט פרו: מתכון מטריף ומושלם

אז קיבלתם את ההזדמנות לארוחת בוקר מהחלומות שלכם? הכינו את עצמכם! פנקייקים מושלמים שהופכים כל בוקר ליותר טוב. אנחנו מדברים על פנקייק חלבון עם יוגורט פרו, שללא ספק יספקו לכם את האפשרות להשביע את התיאבון ואת הרצון לדיאטה בריאה!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • רמת קושי: קלה
  • מספר מנות: 4-6 פנקייקים

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את הפנקייק המדהים הזה, אתם תצטרכו כמה מרכיבים פשוטים שיכולים לשדרג את הבוקר שלכם לאגדי. הפנקייקים יוצאים אווריריים, נימוחים, ומשגעים בטעמים. אז, בואו נכיר את רכיבי הסופר שלנו:

  • 1 כוס שיבולת שועל טחונה
  • 2 כפות אבקת חלבון בטעם וניל
  • 1 כוס יוגורט פרו (הכי טעים שיש!)
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • שמן קוקוס לשימון המחבת
  • ופירות טריים לקישוט (אוכמניות, תותים, בננה)

העובדה המרתקת כאן היא שיבולת שועל היא מקור מצוין לסיבים תזונתיים, המשפרים את העיכול ועם אבקת החלבון שלנו, אתם מקבלים תוסף חלבון בריא ומדעי!

שלבי ההכנה

בואו נתחיל לרקוד במטבח! הדליקו את המוזיקה, והתחילו לשלב את המצרכים. אתם תראו שזה קל, מהיר ומעלף. אז הנה איך זה הולך:

  1. יוצקים את שיבולת השועל הטחונה לקערה גדולה.
  2. מוסיפים את אבקת החלבון, קינמון, סודה לשתייה ומלח.
  3. בקערה נפרדת, יש לערבב היטב את היוגורט, ביצים ותמצית הווניל.
  4. יוצקים את התערובת הרטובה לתוך תערובת השיבולת השועל ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
  5. מחממים מחבת עם שמן קוקוס על חום בינוני.
  6. יוצקים 1/4 כוס בלילה למחבת לחימום.
  7. מטגנים הפנקייק במשך 2-3 דקות עד שתופסים צבע זהב בהיר.
  8. הופכים את הפנקייק בעזרת תרווד ומבשלים עוד 2-3 דקות מצד שני.
  9. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבלילה.
  10. מגישים עם פירות טריים מעל.
עוד המלצת קריאה בשבילך >  איך מכינים סושי מטוגן בקלות ובטעימות

גרסה טבעונית

אם אתם עוקבים אחרי אורח חיים טבעוני, אפשר לשדרג את המתכון הזה בקלות. פשוט החליפו את הביצים ב-1/2 בננה מעוכה או ב-1/4 כוס of פירה תפוחי עץ. היוגורט הפרו יכול להיות מוחלף ביוגורט סויה או קוקוס.

תוספות ושדרוגים אפשריים

הפנקייקים האלה כל כך ממכרים שאי אפשר להפסיק לחשוב על תוספות! למה לא לשדרג את הפנקייקים שלכם בשלל אפשרויות מרעננות? אנחנו ממליצים:

  • שוקולד מריר קצוץ – מדהים על הפנקייקים כשהוא נמס.
  • אגוזי לוז קצוצים – נותנים פריכות מצוינת.
  • דבש או סירופ מייפל – פינוק מתוק לכל ביס.
  • קקאו – לתוספת שוקולדים מרהיבים.
  • אגסים קלויים ברוטב קינמון – לאוהבי קינוחים, אחד משגע!

ומה לגבי משקה ליד? אולי קפה הכנה בבית או שייק פירות בינלאומי? תנסו, כי זה מושלם!

שאלות ותשובות

כיצד ניתן לשמור את הפנקייקים?
הפנקייקים נשמרים במקרר עד 3 ימים. ניתן גם להקפיא אותם לשימוש מאוחר יותר! רק חשוב להקפיא ביניהם נייר פרגמנט כדי שלא ידבקו.

האם אפשר להשתמש בגרסה ללא גלוטן?
בהחלט! פשוט החליפו את שיבולת השועל בקמח תפו”ח או קמח חומוס. כך תקבלו פנקייקים ללא גלוטן!

איזה פירות מומלצים לשים על הפנקייקים?
אני ממליץ על אוכמניות, תותים, פירות הדר אם אתם רוצים טוויסט והכל – הכל טעים!

האם אפשר להכין את זה בלי אבקת חלבון?
כן, אפשר פשוט להחמיא עם עוד קצת שיבולת שועל או קמח במהלך הכנה.

איך ניתן לחמם את הפנקייקים שוב?
אתם יכולים לחמם במשך כמה דקות במיקרוגל או לשים אותם כמה שניות על מחבת.

מה היתרונות התזונתיים של הפנקייקים?
הפנקייקים עשירים בחלבון, סיבים תזונתיים, שמתאימים לתפריט בריא!

עוד המלצת קריאה בשבילך >  ארוחת צהריים בריאה שתשדרג לכם את היום

האם המתכון הזה מתאים לילדים?
בהחלט! תוסיפו טיפה סוכר והם יתלהבו!

איזה תבלינים אפשר להוסיף?
נסו ג’ינג’ר, כורכום או אפילו כמון לתוספת מעניינת!

האם יש דרך להכות את הבלילה בקלות?
כן, שימו את כל החומרים בבלנדר ותעבדו בזריזות!

האם ניתן להכין את הפנקייקים מראש?
כמובן! זה ממש פרקטי, פשוט כדאי לחמם אותם לפני ההגשה כדי להרגיש את האווריריות.

לסיום, אני ממליץ לכם לשתף את המתכון הזה ברשתות החברתיות כדי שתוכלו לחלוק את ההנאה עם חברים! תהנו, תבשלו באהבה, ותמיד זכרו – פנקייקים הם הפינוק המושלם!

Scroll to Top