עוגת מיץ תפוזים של קרין גורן שאי אפשר לעמוד בפניה!

עוגת מיץ תפוזים של קרין גורן – חווית טעם נפלאה

בשעת מה בוקר או צהריים, כשמריחים את ריח הטריות של עוגה אפויה בשילוב עם מיץ תפוזים, אי לכך לא ניתן לעמוד בפיתוי. אין כמו עוגת מיץ תפוזים של קרין גורן, עוגה שבזכותה אתם תוכלו ליצור רגעים מתוקים עם בני המשפחה והחברים.
גם מי שלא מאוד אוהב מיצים או עוגות, ימצא את עצמו מתענג על כל ביס. היא פשוט מדהימה, אגדית וגם מושלמת! אז אם אתם מחפשים מתכון שהוא גם קל וגם משגע, הגעתם למקום הנכון!

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן אפייה: 40 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספר מנות: 8-10 מנות

הרכיבים הדרושים

עכשיו כשהחלטנו להכין את המתכון, אתכם אני אשמח לחלוק את כל רכיבי הקסם. כבר בגזירת המתכון לא תהיה לכם בעיה למצוא את כל מה שאתם צריכים. אז הנה הרשימה שלנו:

  • 2 תפוזים סחוטים (כ-200 מ"ל מיץ)
  • 1 כוס סוכר (מומלץ לבחור סוכר חום לשיפור הטעם)
  • 1/2 כוס שמן
  • 3 ביצים
  • 2.5 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת סודה לשתייה
  • 1 שקית וניל
  • קורט מלח

ובשביל אלה מכם שמחפשים גרסה בריאה יותר, אני ממליץ לנסות להשתמש בשמן קוקוס במקום שמן רגיל או בתחליף סוכר כמו דחוסי פחמימות טבעיים.

שלבי ההכנה

אז מהי הדרך המושלמת להכנת העוגה הזאת, אתם שואלים? ואם תרצו, גם תכינו את זה כמות גדולה, ליהנות מכל ביס עם התה של יום שישי.

  1. נחמם את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  2. בקערה גדולה, נשפוך את מיץ התפוזים, סוכר, שמן והביצים. נערבב היטב בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה.
  3. נוסיף את הקמח, אבקת הסודה לשתייה, שקית הווניל וקורט מלח. נערבב ידנית, לא לערבב יותר מידי – מספיק שהקמח יתערבב.
  4. נשמן תבנית אפייה בגובה 24 ס"מ או תבנית חד פעמית.
  5. נשפוך את התערובת לתבנית.
  6. נאפה במשך 30-40 דקות עד שהעוגה מזהיבה וחתך של קיסם יוצא יבש.
  7. נעביר את העוגה לכלי קירור כדי להנמיך את החום, אחרי שטיפלנו בשמעלית המזון (שלא תיפול).
  8. ניתןיהיה להגשה עם מעט אבקת סוכר או קצפת, עם טוויסט של תפוזים נוספים לפיזור.
עוד המלצת קריאה בשבילך >  מתכון כוסמת עם בטטה שיהפוך את הארוחה שלך לחגיגה

תוספות ושדרוגים

אם אתם רוצים לשדרג את העוגה שלכם, אני מציע להוסיף חצי כוס אגסים קצוצים דק או אפילו חצי כוס שוקולד מריר קצוץ. לדעתי, השילוב שלהם עם התפוזים הוא פשוט מעלף! אפשר גם להוסיף סוכר חום מעל העוגה כדי לקבל את הקראנץ' המושלם.

שאלות ותשובות

איך אני יודע אם העוגה מוכנה?

כדי לדעת אם העוגה מוכנה, ניתן להכניס קיסם למרכז העוגה ואם הוא יוצא יבש – זה אומר שהעוגה מוכנה!

האם העוגה מתאימה לקפה?

בהחלט! זו עוגה נהדרת לפינוקים עם קפה. השילוב בין הטעמים מוציא מהפה של כולם תגובות משגעות.

אפשר להכין עוגה ללא סוכר?

בהחלט, אפשר להשתמש בתחליף סוכר כמו ממתיק טבעי. זה בהחלט יוסיף לאורח חיים בריא וטעים גם יחד.

כיצד לשמור על העוגה טרייה?

לשמור את העוגה בקופסה סגורה טמפרטורת החדר, זה מאוד חשוב לשמירה על הטריות!

איזה תוספות אני יכול להוסיף לעוגה?

אני ממליץ על תוספות כמו אגוזים, שוקולד או פירות שונים. התוספות האלה מוסיפות ייחודיות לעוגה.

האם ניתן להכין את העוגה עם מיץ תפוחים?

למרות שמיץ תפוחים יכול להיות טעים בהחלט, המרקם והטעם לא יהיו זהים. מיץ תפוזים הוא מה שעושה זו עוגה הכי טעים שיש.

לכמה ימים העוגה שומרת?

אם שמרתם היטב, עוגה זו תישאר טרייה במשך כ-4-5 ימים. היא ללקק את האצבעות אפילו לאחר זמן!

האם ניתן להקפיא את העוגה?

בדיוק! אפשר להקפיא אותה ולהפשיר כשמתחשק לכם. טעים בטירוף גם אחרי הקפאה.

איך אני יכולה להגיש את העוגה?

אני ממליץ להגיש עם אבקת סוכר מעל או עם קצפת, אבל גם סתם כך – היא משגעת.

עוד המלצת קריאה בשבילך >  דפי אורז 22 סמ קלוריות המדריך המושלם למתכון בריא

למה העוגה שלי לא עלתה?

אם העוגה לא עלתה, ייתכן שהסודה לשתייה לא היתה פעילה או שהתקפלה יותר מדי. הקפיצות האוויריות חשובות.

בסופו של דבר, אני מזמין אתכם לנסות את המתכון המדהים הזה ולשתף אותו עם חברים. העוגה הנפלאה הזו תשמח את כולם, כי אין כמו להתפנק עם מתוק טוב ליד החברים ובני המשפחה!

Scroll to Top