חזה עוף קפוא בנינג'ה גריל: טעים ופשוט להכנה!

חזה עוף קפוא בנינג'ה גריל – המנה שתשגע אתכם!

דמיינו את זה: נכנסים הביתה אחרי יום ארוך, רעבים ובתוככם הכמיהה למנה שתותיר אתכם עם חיוך על הפנים. כאן בדיוק נכנס לתמונה המתכון המדהים שלנו – חזה עוף קפוא בנינג'ה גריל! מדובר על מנת עוף נימוחה, רכה, משגעת וסופר מהירה להכנה. כל Bite מלא בטעמים ואפשרות לשדרוגים אינסופיים. אז בואו נ dive in ונראה איך מכינים את המנה המושלמת הזו!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמות מנות

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספר מנות: 4-6 מנות

הרכיבים הדרושים

לפני שאנחנו קופצים למתכון, נבין קודם מה אנחנו צריכים. בשביל להכין את חזה העוף המהמם הזה, נזדקק למעט חומרי גלם פשוטים, ידידותיים שיגרמו לנו ללקק את האצבעות.

  • חזה עוף קפוא במשקל 1 ק"ג
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1/2 כוס סויה
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • מיץ מלימון אחד
  • כוסברה קצוצה (לתקשט)

מרכיבים חלופיים

עכשיו, אם אתם צמחוניים או אוכלי סויה, אפשר להמיר את חזה העוף בפיסות טופו ולטפח את אותה המתכון במדויק. הטופו יקלוט את כל הטעמים ומהנסיון שלי באמת יוצא נימוח ומדהים. ואם אתם דוגלים בתזונה נטולת גלוטן, פשוט השתמשו בסויה ללא גלוטן.

שלבי ההכנה

לאחר שהאסטרטגיה הוגדרה, הגיע הזמן להתחיל בהכנה.

  1. נחמם את הנינג'ה גריל על טמפ' גבוהה.
  2. נוציא את חזה העוף מהמקפיא ונחכה שיתחמם לכמה דקות.
  3. בקערה גדולה, נערבב את השום הקצוץ, שמן הזית, פפריקה, סויה, מלח, פלפל ומיץ לימון.
  4. נשפוך את המרינדה על חזה העוף, נוודא שכל הנתחים מצופים היטב.
  5. נניח את חזה העוף המושרה בנינג'ה גריל.
  6. נבשל כ-10 דקות מכל צד, עד שהעוף מבושל לחלוטין.
  7. נוציא את העוף, נניח לו לנוח כמה דקות ולאחר מכן נחתוך לדבר קטן.
  8. נערבב עם כוסברה קצוצה ונגיש.
עוד המלצת קריאה בשבילך >  עוגה בחושה עם שוקולד צ'יפס שתשגע אתכם

שדרוגים ותוספות

אם אתם מרגישים שאפשר להוסיף טעמים נוספים לחיים שלכם, יש לכם המון אפשרויות! אפשר להוסיף לתערובת מרינדה עשבי תיבול כמו רוזמרין או תימין, או שהיין הלבן עשוי לשדרג את הבלנדים. גם השתלת ירקות פנימה כמו פלפלים צלויים או גזר יכולים להוסיף לארוחה כולה פלאים.

שאלות ותשובות

מה היתרון של נינג'ה גריל בהכנת חזה העוף?
המכשיר הזה מציע חוויית בישול מהירה, עם גימור פריך מבחוץ ורך מבפנים. שואלים אותי הרבה אם זה איכותי. אני תמיד אומר שזו הציוד הכי טעים שיש.

האם אפשר להשתמש בחזה עוף טרי במקום Frozen?
כמובן! חזה עוף טרי מדהים לא פחות, ואפילו יתבשל מהר יותר. אתם תגלו את הפאר של טעמים חדשים כל פעם.

מה אם לא אוהבים סויה?
אין בעיה! אפשר לשמור על המתכון ולדלג על הסויה. אפשר להחליף אותה במים עם עשבי תיבול, או אפילו להשתמש במלח לימון.

האם ניתן לאחסן חזה עוף לאחר הבישול?
בהחלט! אחרי שהחזה התקרר במעט, ניתן לשים במיכל סגור במקרר ולשמור 3-4 ימים.

האם ניתן להקפיא את העוף אחרי הבישול?
כן! תשמרו אותו במיכל אטום, ותהיה לכם מנה מהירה מחכה לאכילה.

כיצד אני שורף את העוף על שולחן הארוחה?
כשאתם מגישים, אפשר לחתוך את העוף ומפורר אותו על סלט כרוב מרענן או במילוי טורטיות עם רוטב טאקלס, פשוט בעוד מהעוף!

מה אם רוצים להפוך את המנה ליותר בריאה?
פשוט הוסיפו ירקות כמו ברוקולי או קישוא לצד העוף – זה יוסיף מסה ובריאות!

האם אני יכול להכין את המתכון במחבת פשוטה?
כן! גם במחבת זה יוצא מדהים. בטח שזה לא יתחנם, אבל טעים מאוד.

עוד המלצת קריאה בשבילך >  סביצ'ה טונה אדומה שישגע את האורחים שלכם

האם יש אפשרויות לתיבול נוסף?
בהחלט! תיבול נוסף כמו כמון וחרדל זוהר ישדרגו את התפיסה של העוף שלכם.

איך אני יכול להפוך את המנה ליותר צבעונית?
להוסיף צבעוני עם ירקות כמו גזר, פול, מעלפים עם קמצוץ של פטרוזיליה יגרמו למנה שלכם להיראות فوق הגיעה.

וסוף סוף, אם גם אתם התלהבתם מהמתכון הזה כמו שאני מתלהב ממנו, אל תשכחו לשתף אותו ברשתות החברתיות עם חבריכם! שתף, תענג והפיץ את המומחיות!

Scroll to Top