כמה זמן צ'יפס בנינג'ה לטעימה מושלמת

המתכון המושלם לצ’יפס בנינג'ה – מתכון מדהים וממכר!

רבים מאיתנו מכירים את הרגע הזה שבו יש לנו חשק לאכול משהו טעים, ופתאום נופל לנו האסימון שאנחנו יכולים להכין את המנה הזו במו ידינו, בקלות ובמהירות. כולנו יודעים שהמסעדות מציעות לנו צ'יפס פריך ומדמם, אבל מה אם אגיד לכם שאנחנו יכולים לשחזר זאת בבית בעזרת מכונת הבישול בנינג'ה? בואו ניקח את הצ'יפס למקום חדש, גבוה ומעלף, והכי טעים שיש!

זמן הכנה ופרטים נוספים

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן בישול: 20 דקות
  • רמת קושי: קלה
  • מספיק ל: 4 מנות

הרכיבים הדרושים

כחומרי גלם, אנחנו צריכים כמה מרכיבים בסיסיים והם:

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים (בערך 500 גרם)
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח לפי הטעם
  • תיבול נוסף לפי בחירתכם (כמו פפריקה חריף, שום גבישי או גבינת פרמזן)

כמובן שאפשר לגוון עם תפוחי אדמה מתוקים, או חלופין, להשתמש בשורשים נוספים כמו אנשים או בטאטה. כל מה שרק מעניין אתכם!

שלבי ההכנה

כעת, כשהמרכיבים ממתינים לנו על השולחן, הגיע הזמן לעבור לשלב ההכנה. זה הזמן להפעיל את הדמיון ולהתחיל לשחזר את הגרסה הביתית של הצ'יפס המושלם!

  1. נחתוך את תפוחי האדמה לרצועות בעובי של 0.5 ס"מ.
  2. נשאב מים בתפוחי האדמה למשך 30 דקות כדי להוציא את העמילן.
  3. נייבש היטב את תפוחי האדמה בעזרת מגבת מטבח נוחה.
  4. נערבב את תפוחי האדמה בקערה עם שמן זית, מלח, ותיבול נוסף אם בחרנו.
  5. נכניס את תפוחי האדמה למכונת הבישול בנינג'ה, בשכבה אחת, כמובן.
  6. נבחר את תוכנת הצ'יפס ונאפה במשך 20 דקות.
  7. נערבב את הצ'יפס במחצית הזמן כדי לוודא צבע אחיד.
  8. נוציא את הצ'יפס וניתן לו לנוח כמה דקות כדי להרגיש את החום.
עוד המלצת קריאה בשבילך >  קציצות עם אפונה וגזר ברוטב צהוב שיגרמו לכם להתמכר

אם החלטתם לנסות גרסה טבעונית, אין בעיה! פשוט הימנעו מהשימוש בגבינת פרמזן, ואין בכלל ספק שזה עדיין יהיה משגע! עבור גרסה ללא גלוטן, כל מה שאתם צריכים זה לוודא שאין תיבול עם גלוטן.

שדרוגים ותוספות אפשריות

לצ'יפס יש פוטנציאל עצום כאשר מדובר בשדרוגים. הרי כל אחד מאיתנו אוהב לשדרג את הצלחת שלו. אחד השדרוגים האהובים עלי הוא להוסיף גבינת פרמזן מגוררת עם פטרוזיליה קצוצה על גבי הצ'יפס החם. לחלופין, אפשר להכין רוטב מיוחד כמו רוטב רוזה, או אפילו רוטב שום על בסיס שמן זית.

עוד אפשרות היא לערבב את הצ'יפס עם תיבול חריף ולהעביר אותו בקשירות על צלחת. לצ'יפס עם כל התוספות, כמו פלפל חריף, בצל קצוץ, ועשבי תיבול, יש טעם אגדי שמושך את כולם.

שאלות ותשובות

מה זה בנינג'ה?
הבנינג'ה היא מכונה שמבשלת ומטגנת בעזרת חום חזק באוויר, נותנת לנו אוכל פריך בלי כל שמן המוקף.

אילו תיבולים נוספים אפשר להוסיף?
מנות תיבול שונות כמו פפריקה כבושה, כורכום, שיני שום קצוצות או עשבי תיבול טריים יעשו את העבודה באופן מושלם!

כמה זמן הצ'יפס נשאר פריך?
עדיף לאחסן בצנצנת סגורה בטמפ' החדר, אבל מתאים לאכול אותו באותו יום לשם המטרה המרשימה ביותר.

אפשר להשתמש בפירות אחרים?
בוודאי! יש המון אפשרויות. בטטה, מובילה במשגעותה – חובה לנסות!

איך לנגב את הצ'יפס בצורה הטובה ביותר?
נשירים עם נענע קצוצה מן הסתם, וכמובן סטייק ממש באותו ערב!

האם אפשר להכין צ'יפס קפוא?
בהחלט, בצורת קוביות מפוסלות מהקפוא וקיימים מוצרים מוכנים בשוק, רק יש לשים לב לסטנדרטים.

מהו אחוז השומן שאתם שמים בצ'יפס?
דווקא בצ’יפס בנינג'ה, אחוז השומן יכול להיות נמוך מאוד, רק 5-10%.

עוד המלצת קריאה בשבילך >  עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס שתשיגעו אותך

האם ההכנה דורשת מכונה גדולה?
לא הכרחי, מכונת הבנינג'ה יש לה סדרה קומפקטית שלא תיסחוב על מחירים.

איך יודעים שהצ'יפס מוכן?
וכאן, המבחן לנשנש! המראה והשיפור בצבע זה הסוד. ברגע שזה משנה את הגוון – זה טעים!

אילו דיפים מתאימים לצ'יפס?
הדופים הקלאסיים הם רוטב שום, קטשופ ועשבי תיבול כמו רוטב יוגורט או טחינה נהדרים.

כמובן שנשמח אם תשתפו את המתכון הזה ברשתות החברתיות, תחלקו עם חברים ובני משפחה, ותזמינו את כולם לנסות את הצ'יפס המושלם הזה. נאחל לכם שהתוצאה תמיד תהיה מעלפת!

Scroll to Top