מה מברכים על שניצל עם פירורי לחם? גלו עכשיו!

מה מברכים על שניצל עם פירורי לחם

ישנם ימים שבהם אנחנו פשוט רוצים לפנק את עצמנו במאכלים שהלב שלנו מתמלא بهم. שניצל עם פירורי לחם הוא בדיוק המאכל המדהים הזה – הוא ממכר, משגע ומושלם, ולא משנה כמה פעמים נתקל בו, הוא תמיד יגרום לנו להתמוגג מאושר. אם אתם מתכוונים לפנק את עצמכם ואת בני המשפחה בשניצל עטוף היטב, אתם במאמר הנכון! בואו נצא לדרך ונכין את השניצלים שיעשו לכל אחד שיהיה בסביבה להתלכד סביב השולחן ולהתענג על המנה הזו.

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מנות: 4

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את השניצל המעלף הזה, נזדקק לרכיבים הבאים:

  • 4 חזה עוף – חתוכים לרצועות אחידות. כאן המקום לציין שחזה עוף הוא מקור מצוין לחלבון, הוא בריא וטעים, אבל תרגישו חופשיים לשדרגו למסלול הבשר האהוב עליכם.
  • 1 כוס פירורי לחם – אפשר גם להשתמש בפירורים מברט, אבל תסמכו עליי, הרגילים כאן הם פשוט אגדי.
  • 2 ביצים – הם מעניקות לשניצל את הציפוי הנמס בפה.
  • מלח ופלפל שחור – לפי טעם אישי, בכמות הרצויה.
  • 1/2 כוס קמח – זהו שלב חשוב בהכנה; הוא יסייע לשמיר על הציפוי.
  • שמן לטיגון – כך שהשניצלים יהיו זהובים ופריכים.

במקרה שאתם מעדיפים להכין גרסה טבעונית, תוכלו להשתמש בשניצל סויה או טופו, ולהמיר את הביצים במעט מים עם קמח או קנולה לשלב הציפוי.

שלבי ההכנה

עכשיו אנחנו בעניין! עמדו למבחן וקדימה לפעולה:

  1. נחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
  2. נניח את הקמח, הביצים והפירורי לחם בשלוש קערות נפרדות.
  3. תוסיפו מלח ופלפל לקמח.
  4. טבלו את כל רצועת חזה עוף בקמח, לאחר מכן טבילתו בביצה ולבסוף בפירורי הלחם.
  5. חיזרו על התהליך עם כל הנתחי עוף.
  6. כשהשמן חם, הניחו את השניצלים במחבת בזהירות.
  7. טיגנו כ-6 דקות מכל צד, עד שיש להם צבע זהוב ויפה.
  8. על מנת לשמור על פריכות, הניחו את השניצלים על נייר סופג לאחר הטיגון.
  9. הגישו עם לחם טרי, סלט ירקות או רסק עגבניות, ותהנו מכל ביס!
עוד המלצת קריאה בשבילך >  המתכון המושלם לעוגת גבינה קרה עם גבינת טוב טעם

תוספות ושדרוגים אפשריים

כמו שאמרו הדורות הקודמים, על טעם ועל ריח לא מתווכחים – אבל למה לא לשדרג את השניצל? אפשר להוסיף גבינת מוצרלה מעל השניצלים לפני הכניסה לתנור, כך שהיא תימס ותיווצר שכבת גבינה נופלת. אל תשכחו לשים ריחות מהמטבח; תערובות תבלינים שונות כמו פפריקה או כמון יוסיפו טוויסט מעניין. ואם יש לכם ירקות, קישוטים עם תפוחי אדמה פרוסים דק יכולים להיות תוספת מרהיבה.

שאלות ותשובות

מהו הזמן הכי טוב ללטגן את השניצלים?
לאחר שנגעה השניצל בשמן, תנו לו להתרכך ולשחות במים חמים לתוך טמפרטורה גבוהה. זה ייצר תוצאה פריכה ומאוד טעימה!

האם ניתן לאפות את השניצלים במקום לטגן?
בהחלט. תחממו תנור לחום של 200 מעלות, הניחו את השניצלים על תבנית אפייה עם נייר אפייה, וספרו עליהם מעט שמן לקראת סיום.

למה צריך לקמח את השניצלים לפני הטיגון?
הקמח מסייע לציפוי להידבק היטב והופך את השניצלים לקריספיים ביותר.

כמה זמן ניתן לשמור את השניצלים אחרי הכנה?
השניצלים יכולים להיכנס ל…

מה אם אין לי ביצים?
באפשרותכם להמיר את הביצים במים עם קמח לציפוי.

האם לשניצל צריך להיות טעם מיוחד?
בהחלט, אתם יכולים לשדרגו עם תבליינים כמו סמפדירה ופפריקה לפופלריות.

איך יודעים אם השניצלים מוכנים?
אם הם בצבע זהוב ויפה, סימן שהגיע הזמן לחתוך ולהגיש!

מה יקרה אם לא אטגן את השניצלים מספיק זמן?
השניצלים יהיו רכים ופחות פריכים, ולכן חשוב להקפיד על זמן הטיגון.

האם אפשר להקפיא את השניצלים?
בוודאי! ניתן להקפיא שניצלים לאחר הבישול; פשוט לכסות במעט נייר נצמד לשמירה על הטריות.

מה להגיד למישהו שאומר שלא אוהב שניצל؟
תגידו לו לנסות את השניצל שלכם – אחרי טעמים כאלה זה יהיה קשה לעמוד בפיתוי!

עוד המלצת קריאה בשבילך >  חצ'פורי בשר מתכון מושלם שכבש את הלבבות

כמובן, הידעתם שהשניצל הוא בכלל מאכל שמקורו באוסטרליה, ושהוא עבר גלגולים רבים עד שהגיע לשולחנות בארץ? עכשיו, נשתף את המתכון הזה עם חברים ושתפו ברשתות חברותיות, כי מגיע לכולם לטעום את העניין הזה!

Scroll to Top