מתכון לבצק פיצה ללא התפחה שיפתיע אתכם

מתכון לבצק פיצה ללא התפחה: מהפכה בלילה שלך

אתם יודעים מה באמת טוב? להכין פיצה בבית! זה קל, מהיר, וכמובן, טעים! אבל מה אם הייתי אומר לכם שמתכון לבצק פיצה יכול להיות אפילו מהיר יותר? כן, אנחנו מדברים על בצק פיצה מדהים, ממכר, שאפשר להכין ללא התפחה. אתם חייבים לנסות את זה!

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מנת פיצה עבור 4 אנשים

המצרכים הפשוטים והמהירות של ההכנה יגרמו לכם לשים את הבצק הזה על השולחן כל ערב! ולא רק זה, כל אחד יכול לנסות את המתכון הזה. בלי תופסנים, בלי התפחות, רק אהבה לפיצה!

הרכיבים הדרושים

  • 250 גרם (2 כוסות) קמח מהיר הכנה
  • 2 כפיות אבקת סודה לשתייה
  • 1 כפית מלח
  • 100 מ"ל שמן זית
  • 150 מ"ל מים פושרים

בהכנת הבצק הזה, אנחנו נשתמש בקמח מהיר הכנה. זהו קמח שמכיל חומרים שמסייעים לתהליך ההכנה, ובכך אנחנו מקבלים בצק אוורירי ומעלף תוך דקות ספורות. ואם חשבתם על גרסה ללא גלוטן, גם זה אפשרי! פשוט להמיר את הקמח בקמח תפו”א או קמח שקדים.

שלבי ההכנה

צריכים להתחיל לראות את כל התהליך? הנה ממש מתכון מדהים שיגרום לכם לרצות ללקק את האצבעות! אפשר מיד להתחיל.

  1. במיקסר, ערבבו היטב את הקמח, סודה לשתייה והמלח.
  2. הוסיפו שמן זית ולושו למשך כ-5 דקות.
  3. הוסיפו מים פושרים בהדרגה בהמשך הלישה.
  4. לושו את הבצק עד שהוא חלק ולא דביק.
  5. עטפו את הבצק בניילון נצמד ותנו לו מנוחה של 5 דקות.
  6. חלקו את הבצק ל-4 כדורים קטנים.
  7. מרכו כל כדור בעזרת מערוך ליצירת צורות פיצה בגודל 25 ס"מ.
  8. שימו את הבצק על רשת אפייה עם רפד אפייה.
  9. בוחרים את התוספות שאתם אוהבים ומניחים על הבצק.
  10. אופים בתנור שחומם ל-220 מעלות צלזיוס למשך 15-20 דקות.
עוד המלצת קריאה בשבילך >  כיצד להכין פריקסה עם ערק בבית בקלות

לאחר שיש לכם את הבצק, רגע הקסם הגיע. תוספות הפיצה שלכם הן מה שיגרום למנה להיות אגדי! תוספת גבינת מוצרלה, פפרוני חריף, או ירקות טריים יכולים לשדרג את המנה בצורה מדהימה!

תוספות ושדרוגים אפשריים

  • גבינת קפריז, עגבניות טריות, בזיליקום, שמן בזיליקום – פיצה מרגריטה מן המניין.
  • תוספות פיקנטיות כמו צ’ילי, טונה או זיתים יכולים להפוך את הפיצה שלכם למשגעת.
  • אפשר להוסיף רוטב עגבניות בטעמים שונים כמו שום, אורגנו או צ'ילי.
  • כמובן, ניתן לשדרג את התוספות והרטבים לפי הטעמים האישיים שלכם.

ועכשיו כשהפיצה שלכם נכנסת לתנור, תנו לדמיון שלכם להשתולל. מה שבא לנו, רק תשתדלו לא לשרוף את תוסף הפיצה!

שאלות ותשובות

האם אפשר להכין את הבצק יום לפני המנה?
זה לא מומלץ מכיוון שאין התפחה. חוויית הטעם מדהימה ישירות מהתנור.

מה אפשר לעשות אם הבצק יוצא דביק מדי?
פשוט להוסיף עוד קמח בהדרגה עד שהבצק מתייצב.

האם ניתן להקפיא את הבצק?
בוודאי! אפשר לשים את הבצק בניילון ולשמור במקפיא.

מה קורה אם אני רוצה פיצה דל פחמימות?
אפשר להשתמש בקמח שקדים או קמח גרגרי חומוס במקום קמח רגיל.

האם צריך לקמח את השולחן לפני הרידוד?
לא חובה, אבל זה יעזור לשמור על הבצק.

כמה זמן ניתן לאחסן פיצה שהכנו?
מומלץ לאחסן עד 2-3 ימים במקרר, חימום בתנור לפני ההגשה.

איך אני יודע שהפיצה מוכנה?
הגבינה צריכה להיות מבעבעת והשוליים זהובים ומעט פריכים.

האם אפשר להכין בצק פיצה קלאסי עם מתכון זה?
ניתן להפוך אותו לקלאסי, אך זה ידרוש התפחה נוספת.

מה אפשר לשים על הפיצה אחרי שהיא יוצאת מהתנור?
תוספות כמו רוקט, פרמזן, ואפילו רוטב פסטו מוסיפים טעמים מרעננים.

עוד המלצת קריאה בשבילך >  תפוח אדמה מוקרם עם שמנת חמוצה - מתכון מנצח!

האם יש דרכים להכין בצק פיצה אחר?
בוודאי! יש מתכונים שקוראים לדייסת תפוחי אדמה או קישואים, בין השאר.

אז למה אתם מחכים? זה הזמן לשתף את המתכון המדהים הזה עם החברים שלכם ולחוות את חווית הפיצה האגדי שלכם! את הפיצה הזו בונים על טעמים שזוכרים, כל כך פשוט, ובעיקר – הכי טעים שיש! שתפו, לשם כך אנחנו כאן. בצק פיצה מהיר, טעים וממכר מחכה לכם במטבח!

Scroll to Top