מתכונים לנינג'ה גריל xl שלא תרצו לפספס

"`html

מתכון לנינג'ה גריל XL: עוף מצופה באפונה ורוטב ברביקיו

נדמה לי שלפעמים יש מתכונים שנודדים בנשמה שלנו, כאילו הם ממתינים להזדמנות הנכונה להופיע על שולחן האוכל שלנו. המתכון שאציג בפניכם היום הוא בדיוק כזה! עוף מצופה באפונה ורוטב ברביקיו משגע – מושלם לאירוח אבל גם לסופי השבוע המשפחתיים. למה סיימים תמיד מגיעים עם אוכל? כי אוכל הוא אהבה, גשר שמחבר בין אנשים. ואם נרצה קצת לצחוק על זה, אז מי אמר שדינוזואר לא יכול לשבת על שולחן האוכל וליהנות ממתכון כזה?

זמן הכנת המתכון ורמת הקושי

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספר מנות: 4 מנות

עכשיו כשהשפתיים שלנו רטובות במחשבה על מנה טועמת כזו, B בואו נניח יחד את הבסיס להבין מה בדיוק אנחנו צריכים על מנת ליצור את המנה המדהימה הזו.

המרכיבים הדרושים

  • 4 חזה עוף
  • 1 כוס אפונה קפואה (שידברר את זה גם לאנשים עם קוקון שלו)
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס רוטב ברביקיו מוכן
  • מלח ופלפל לטעם
  • שמן זית לטיגון

התקופה שבה אתם בוחנים את המרכיבים יכולה להיות מאוד מהנה. בואו אני אגלה לכם סוד: תוכלו לגוון ולהוסיף גם ירקות קפואים אחרים לשדרוג! איך נשמע פטרוזיליה? עלי תרד? הכל הולך!

שלבי ההכנה

אז בואו ניגש אל תוך הקונספט של ההכנה, זה החלק שבו מתאחדים כל המרכיבים לכדי מנה מושלמת!

  1. מניחים את חזה העוף על משטח עבודה וממליחים ומפלפלים.
  2. שמים את האפונה בקערה ומועכים מעט עם פורק כדי לשבור אותה.
  3. מערבבים את האפונה עם פירורי הלחם.
  4. בקערה נפרדת טורפים את ביצי העוף.
  5. מניחים את חזה העוף בקערת הביצים ואחר כך עוטפים בתערובת האפונה ופירורי הלחם.
  6. חותכים את חזה העוף לחתיכות בגודל ביס.
  7. מחממים מעט שמן זית בנינג'ה גריל על חום גבוה.
  8. מניחים את חתיכות העוף המוכנות על הברזל צלייה ומבשלים עד שהן משחימות ולא רואות כולך ביניהן.
  9. סוחטים קצת רוטב ברביקיו מעל כל חזה עוף בזמן הבישול.
  10. שולה את כל המנה מהנינג'ה ומניחים בצד במשך חמש דקות לאיזון של הטעמים.
עוד המלצת קריאה בשבילך >  עוגת גבינה אפויה 10 דקות שתשנה לכם את החיים

כאן מתרגשים לקראת רגע ההגשה! היופי במתכון הזה הוא שבזמן שהעוף משחים, תוכלו להכין סלט צבעוני מרענן של ירקות שקרוב לוודאי ישדרגו את המנה ויהפכו אותה לנדירה!

שדרוגים ותוספות

עכשיו נעבור לתוספות המשגעות שעשויות להקל עליכם במחשבה על האוכל המושלם! להלן כמה רעיונות אפשריים:

  • אפשר להוסיף לתערובת האפונה צ'ילי חריף כדי לקבל פרץ טעמים מדהים!
  • מתכון טבעוני? Replace את חזה העוף בחתיכות טופו.
  • אפשר להכין רוטב ביתי ברביקיו שמבוסס על דבש ושום לשדרוג צבעוני.
  • למי שאוהב גריל, הכניסו לכך גם פלפלים קלויים!
  • שדרגו את המנה על ידי הוספת פירות יבשים גרוסים.

שאלות ותשובות

איך אני יכול לשנות את המתכון אם אני לא אוהב ברביקיו? ישנם רטבים רבים שניתן להשתמש בהם כמו רוטב סויה, צ'ילי מתוק או אפילו טחינה!

האם ניתן לאחסן את המנה במקרר? בהחלט! המנה תישאר טובה במקרר ל-2-3 ימים. אפשר לחמם אותה במיקרוגל או בנינג'ה גריל.

מה צריך לעשות אם העוף לא משחים מספיק? אולי תעבירו את הנינג'ה לגריל על חום גבוה יותר ותשמרו על מרווח בין חתיכות העוף.

יכול להיות שאני משתמש בחשמל או גז? כמובן! המתכון הזה ראוי שיתבצע בצורה הנכונה ככל האפשר!

איך אפשר לדעת מתי העוף מוכן? כדאי להשתמש במדחום בשר – 75 מעלות צלזיוס לפחות בנספרים!

אפשר להקפיא את המנה? בהחלט! זה יוכל להיות מעולה לחמם ביום קר בהנאה מיוחדת.

מה אני יכול להגיש עם העוף? סלט, אורז או פשטידה! הכל בהתאם להעדפה האישית שלכם.

האם אני יכול להכין גם חזה עוף פריך? בהחלט, תלחצו על פירורי הלחם יותר בעדינות.

מה אם אני טועה עם התיבול? לא נורא בכלל! קחו ברווז! תוסיפו עוד מלח מרגע אחד.

עוד המלצת קריאה בשבילך >  עוגת שכבות נס קפה אמא מבשלת שתשדרג לכם את הקפה

איך זה המרגרינה בהכנה? אם יש לכם רעיון אחר, תלכו עם זה! יש לכם את היצירתיות!

הכותב רק התרגש לשתף את המתכון הזה ויהיה נהדר אם גם אתם תשתפו אותו ברשתות החברתיות ואולי על הדרך תשדרגו את הארוחות שלכם!

"`

Scroll to Top