נאגטס עוף מקדונלדס בבית: המתכון הסודי לחשק!

"`html

נאגטס עוף משגעים – מתכון ביתי שלא תרצו לפספס

לתשומת לבכם, אי אפשר לשמור על קור רוח כשמדובר בנאגטס עוף טעימים! מיד תגלו כיצד אנחנו מבשלים את הנאגטס הביתיים המושלמים, כה מדהימים עד שאתם תחשבו שאתם אוכלים במסעדת מקדונלד'ס! כן, אלה בדיוק אותם נאגטס שאתם אוהבים, אבל עכשיו יש לכם את הכוח להכין אותם בבית. בתהליך נלמד גם על טכניקות שיגרמו לנאגטס שלכם להיות נימוחים, אווריריים ומעלפים!

זמן הכנת המתכון ורמת קושי

  • משך הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: בינוני
  • מנת פחמימה עבור 4 אנשים

מרכיבים דרושים

אתם מתכוונים להתלהב מהמרכיבים! מדובר במצרכים פשוטים שיש בכל בית, מה שמדגיש את הקסם שבמתכון הזה. אם תעקבו אחרי הכמויות, תגיעו לתוצאה מושלמת, שלא תשאיר לכם ברירה אלא ללקק את האצבעות!

  • 500 גרם חתיכות עוף (חזה או שוק)
  • 100 גרם פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • 50 גרם קמח (אפשר קמח שיבולת שועל לגרסה של בלי גלוטן)
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • תמצית שום (או שום טרי אם אתם רוצים להתגאות)
  • שמן לטיגון עמוק

שלבי ההכנה

הגיע הזמן להתכונן לשלב המעניין והטעים ביותר – ההכנה! תאמינו לי, אחרי שתלמדו את השלבים הפשוטים הללו, תקבלו את הנאגטס במרקם הבריא ביותר. כשאני מכין אותם, אני תמיד מתרגש לקראת התוצאה הסופית!

  1. חותכים את העוף לחתיכות קטנות וצורתן אה שאתם אוהבים.
  2. מניחים בקערה את הקמח, מוסיפים מלח, פלפל ותמצית שום, ומערבבים היטב.
  3. כעת במיכל נוסף, מקציפים את הביצים היטב.
  4. בקערה שלישית, שימו את פירורי הלחם.
  5. לוקחים חתיכת עוף, מצפים אותה בקמח, ואז טובלים בביצה, ולבסוף מצפים בפירורי הלחם.
  6. חוזרים על התהליך עם כל החתיכות ולאחר מכן מניחים על מגש.
  7. מחממים שמן בסיר על להבה גבוהה ומשמנים על מנת שהעוף יתבצע בצורה אחידה.
  8. כאשר השמן חם, מכניסים בעדינות את הנאגטס ומטגנים במשך כ-5 עד 7 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
  9. מוציאים ומניחים על נייר סופג כדי לספוג עודפי שמן.
  10. מגישים עם רטבים אהובים עליכם – קטשופ, רוטב ברביקיו, או מיונז. תאמו להם הם מושלמים!
עוד המלצת קריאה בשבילך >  ריבת בצל מתכון בלי חומץ בלסמי שכולו טעם

אפשרויות תוספות ושדרוגים

לרגע זה אתם יכולים להרגיש חופשיים לשחק ולהתלהב עם המתכון! למשל, אפשר להוסיף לתערובת הבצק שלכם תבלינים כמו פפריקה מעושנת, כמון או חתיכות קטנות של צ'ילי למי שאוהב את זה יותר חריף. עם מרכיבים טבעוניים, אתם יכולים להתנסות בעוף שאינו מקורי ואפילו להכין נאגטס משעועית או טופו. ככה תיהנו גם מגרסה בריאה וגם מפתיעה. אני גם ממליץ לעטוף את הנאגטס בטעבי גבינה מגורדת כדי להוסיף להם קורט spice ולא תאמינו כמה זה אגדי!

שאלות ותשובות

האם ניתן להכין את המתכון עם עוף קפוא? כעיקרון, זה אפשרי, אבל חשוב להפשיר את העוף היטב על מנת שהבצק יידבק כמו שצריך.

מה עושים אם אין לנו פירות לחם? אפשר לשלב קוואקר או לשים את החתיכות בגרסה מתוקה ולצפות אותם בסוכר ורמוניה!

איזה רטבים מתאימים? אתם יכולים לערבב כפית סויה עם מעט דבש לרוטב מיוחדים.

כמה זמן שומרים את הנאגטס לאחר ההכנה? אפשר לשמור במקרר עד יומיים, אבל המלצה שלי – עדיף לא להשאיר אותם לקורס!

איך משדרגים את הנאגטס לסעודת חג? תעצימו את הנאגטס עם אגוזי לוז קצוצים עליהם ותעיזו להציע עם סלט כוסברה!

האם אני יכול לאפות את הנאגטס? בהחלט. חם על 200 מעלות צלזיוס במשך 25 דקות.

האם המתכון טרי? כן, תלוי באיכות העוף והחומרים שתשתמשו בהם.

האם אוכל להכין את הנאגטס בלי קמח? שמתי לב שאפשר לשים קמח תפו”ח במקומו וזה גם עובד מצוין.

מי כאן יהיה המפקד לקראת קיץ? הנאגטס הביתיים האלה גורמים לכל קיץ להרגיש כמו פיקניק מרהיב!

תדמיינו את עצמכם בסוף יום שטוף רגש, לוקחים נאגטס חם, מתעטפים בכיסוי וטועמים! אני ממליץ לכם לשתף את המתכון הלאה, תנו גם לחברים שלכם את ההזדמנות להכין את הנאגטס המדהימים האלו!

עוד המלצת קריאה בשבילך >  חציל מטוגן עם פירורי לחם - טעים וממכר

"`

Scroll to Top