פאד תאי בקר מושלם בקלות ובמהירות לבית שלך

פאד תאי בקר – טעם שכולם מדברים עליו!

כשחושבים על אוכל רחוב טאי, פאד תאי הוא אחד המנות המוכרות והאהובות ביותר, עד שיכול להיות שלא תצליחו להפסיק לחשוב עליו במשך ימים! והאמת היא, זה לא במקרה. מדובר במנה שמשלבת טעמים בלתי נשכחים, עם ניחוחות מהמזרח שמביאים את השוק הבן-לאומי אל המטבח שלכם. וואו, פאד תאי בקר זה משהו אחר! דרך טכנולוגיית התיבול והמרכיבים, משיגים טעמים מדהימים ומרפאים!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי ומנות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: בינוני
  • מספר מנות: 4-6 מנות

הרכיבים הדרושים

לפני שנצלול אל תוך ההכנה, בואו נדבר על מה שצריך בשביל להכין את מנת הפאד תאי המושלמת!

  • 400 גרם נודלס אורז רחבים
  • 300 גרם נתחים דקים של בקר (הכי טוב לשים נתח בשר קצוץ)
  • 1 חבילה קטנה של טופו (אם רוצים גרסה צמחונית)
  • 3 ביצים
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב פיש
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 2 כפות סוכר חום
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 1 גזר בינוני, חתוך לראפים דקים
  • 1 כוס פקאן קצוץ (או שקדים קלויים)
  • 2 כפות שמן שומשום או שמן צמחי
  • מיץ מלימון אחד
  • סויה מתוקה להגשה

מוסיפים עוד שמן של דיוק

יש כאן כמה מרכיבים שניתן לשנות או להמיר בהתאם להעדפותיכם! שימו לב שגרסה טבעונית אפשרית על ידי השמטת הבקר והביצים והחלפת הטופו, לחלבון אחר כמו חומוס או פול.

שלבי ההכנה

עכשיו לעונג האופי המפורסם – בואו נתחיל להכין את הפאד תאי המושלם!

  1. משרים את נודלס האורז במים חמים למשך כ-15 דקות, עד שהם רכים אך לא מתפוררים.
  2. מניחים במחבת רחבה או בווק על חום גבוה ושמים את השמן השומשום.
  3. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שיש חום יפה.
  4. הוסיפו את השום הקצוץ לגרסה עוצמתית יותר וערבבו עד שהשום מתחיל לבעבע.
  5. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב שהן יתערבבו עם הבשר.
  6. כשהביצים התחילו להתייצב, הוסיפו את הנודלס המוכנים.
  7. תוסיפו את רוטב הסויה, רוטב הפיש, סוכר חום ורוטב צ'ילי מתוק.
  8. ערבבו הכול היטב עד שהתערובת מתאחדת.
  9. להוסיף את ירקות החיתוך – גזר ובצלים ירוקים – לערבב שנית.
  10. לבסוף, מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב.
  11. לצקת לצלחות ולהוסיף פקאן קצוץ מעל.
  12. מגנים עם עוד רוטב מתוק להגשה.
עוד המלצת קריאה בשבילך >  עוגת וניל בחושה עם שמנת חמוצה שאי אפשר לפספס

שדרוגים ותוספות אפשריות

אחד הדברים המיוחדים בחוויית הפאד תאי היא האפשרות לשדרגו בדרכים רבות!להלן כמה רעיונות:

  • הוספת ירקות כמו ברוקולי או פטריות יכולה לשדרג את המנה ולהוסיף צבע.
  • לפני ההגשה, ציינו סחוג חריף או קליפת לימון פרוסה דקה למרענן את הטעמים!
  • אפשרות להמיר את הבקר לפירות ים, כמו שרימפס או תוספת של דגים.
  • אם אתם ממתיקים את הכנתכם, נוספת של רוטב סוויט צ'ילי יכולה לתת את הטוויסט המנצח.

שאלות ותשובות

איך אני שומר את הפאד תאי למחר?
אחרי שתסיימו עם הבישול, חשוב לשמור את הפאד תאי בקופסה סגורה במקרר. הוא יישאר טעים למשך יומיים, וניתן לחמם אותו על מחבת או במיקרוגל.

מה לעשות עם שאריות הנודלס?
אם השארית נותרה, תוכלו להכין סלט נודלס קר! הוסיפו ירקות קצוצים, רוטב סויה וצהוב וחמאה ואני מבטיח לכם שזו תהיה חוויה מפתיעה.

האם אפשר להוסיף בשר עוף במקום בקר?
בהחלט! בשר עוף ייתן למנה טעם שונה אבל טעים באותה מידה. מדובר בחלופה נהדרת לכולם!

כמה זמן לוקח לבשל פירות ים בפאד תאי?
פירות ים מבשלים מהר יותר מבשר. קחו בחשבון כי 5-7 דקות על חום גבוה זה מספק.

מה אני יכול לשים אם אין לי טופו?
אם אין טופו, אפשר פשוט להשמיט אותו או להוסיף חלבון מהצומח כמו קייצי שמן או חומוס.

איך עושים את המנה חריפה יותר?
הוסיפו עוד רוטב צ'ילי או פפריקה חריפה. אם אתם אוהבים חריף, גם פלפל חריף קצוץ יכול להוסיף טכניקת טעמים נהדרת.

מה ניתן לשים על מנת להוסיף יותר בריאות למנה?
הוספת ירקות טריים, פירות טריים, או תחליפים דלי פחמימות כמו קוונות יכולה להוסיף בריאות.

עוד המלצת קריאה בשבילך >  הסוד לסטייק בנינג'ה טעים ומוכן בקלות

איך אני יודע אם הפאד תאי מוכן?
מתי שהשום קבוע וזהב, והנודלס רכים אך לא מתפוררים. נוסיף שהטעמים כולם מתאחדים!

האם ניתן להכין את המנה מוקדם?
בהחלט! אפשר להכין את הפאד תאי עד לטיפה טעמים חסרים, להניח במקרר לאחר מכן לחמם עם טעמים בכל שעה.

אפשר להוסיף אגסים למנה?
למה לא? תמיד אפשר לגלות טעמים חדשים ומיוחדים במנות כמו זו! החלטה משתלמת!

אז אחרי כל המתכון המושלם הזה, אם אתם רוצים להרגיש כמו שפים מקצועיים כמו בסרטי הסושי, אתם פשוט חייבים לנסות את המתכון שלנו. ועוד דבר – אל תשכחו לשתף את הפאד תאי בקר המדהים הזה עם החברים שלכם ברשתות החברתיות!

Scroll to Top