שוקיים עוף בנינג'ה – מתכון מהיר וטעים שכבש את כולם

שוקיים עוף בנינג'ה – מתכון שממיס את הלב

הפעם אנחנו מזמינים אתכם לגלות את המתכון למנה שמשגעת את כולם – שוקיים עוף בנינג'ה! בתהליך הכנה פשוט וקל, אנחנו ניצור מנה מדהימה עם טעמים עשירים, טכנולוגיה חדשה ואווירה של ארוחה ביתית חמימה. מדובר באחת האופציות המושלמת שניתן להכין לכל אירוע, לארוחת ערב רגועה או סתם כדי לפנק את המשפחה. אז הכינו את העיניים שלכם, כי אנחנו הולכים למסע טעים שלא תשכחו!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי ומספר מנות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מגישים: 4 מנות

המרכיבים הדרושים

אז איזה רכיבים אנחנו צריכים כדי להכין את השוקיים המושלמות הללו? מדובר ברשימה לא ארוכה, אבל כל רכיב חיוני להצלחת המנה. אז קחו חסות על מכשירי הכתיבה שלכם, ואל תשכחו לעקוב אחרי כל מילה!

  • 8 שוקיים עוף (כמובן לא פרוסים או חצויים, המדהימים הללו צריכים להיבנות כמו גדולים)
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיניים שום קצוצות
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית טימין מיובש
  • 1 כפית מלח גס
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית כמון (לגוון טעמים משגע)
  • 1/2 כוס רוטב סויה (ממכר ומדהים)
  • מעט קימל לקישוט

שלבי ההכנה

אחרי שזיהינו את המרכיבים המעלפים שלנו, הגיע הזמן לעבור לשלב ההכנה! אנו מבטיחים כי תהליך ההכנה מהיר, וכך תוכלו לנצל את הזמן להכין תוספות שמתאימות למנה הזו.

  1. מניחים את השוקיים בקערה ומוסיפים את שמן הזית.
  2. סוחטים את השום הקצוץ פנימה ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את הפפריקה, טימין, מלח, פלפל, כמון ורוטב סויה.
  4. מערבבים שוב עד שהשוקיים מצופות בתערובת הטעמים המופלאה.
  5. שמים את השוקיים בתבנית המיועדת לנינג'ה.
  6. מניחים את התבנית בתוך מכשיר הנינג'ה ומניחים בטמפרטורה של 190 מעלות למשך 25 דקות.
  7. במהלך הבישול, ניתן להפוך את השוקיים לאחר 15 דקות כדי להשיג קריספיות משגעת.
  8. לאחר סיום הבישול, מסננים את השוקיים מהנוזלים ומעבירים לקערה מגישה.
  9. מועכים קמצוץ קימל לקישוט ומתבלים בשיניים קצוצות נוספות אם רוצים.
  10. מגישים עם תוספות אהובות, כמו אורז, פירה או סלט רענן.
עוד המלצת קריאה בשבילך >  עוגיות שוקולד ציפס מתכונים ב10 דקות שלא תפספסו

אפשרויות לתוספות או שדרוגים למתכון

אנחנו יודעים שכאשר מדובר במתכון, הפתיחות היא לא תמיד עניין בר-חלוף. לכן, מצאנו כמה דרכים לשדרג את המנה המדהימה הזו:

אם אתם מחפשים גרסה בריאה יותר, אפשר להכין את השוקיים בתנור במקום בנינג'ה, ולמעט בשמן זית. חתכו ירקות כמו גזר, תפו”א ודלורית, והכניסו לתבנית יחד עם השוקיים בשביל טעמים מעשירים.

אם אתם נהנים מגרסה חריפה, הוסיפו קצת צ'ילי פיקנטי לתערובת וליהנות מטעמים עדינים ומלאי חום.

שאלות ותשובות

איך ניתן לדעת מתי השוקיים מוכנות?
עשו בדיקה עם מזלג. אם הוא נכנס בקלות לבשר, זה סימן שהמנה מוכנה.

אפשר להשתמש בשוקיים קפואות?
בהחלט! רק חשוב להפשירן היטב לפני השימוש, כדי להגיע לתוצאה גבוהה.

מה אפשר להגיש לצד השוקיים?
סלט רענן עם מלפפונים, עגבניות ועליי בייבי יכול להתאים מאוד!

האם ניתן להשתמש ברוטב סויה אחר?
כן, ניתן להשתמש ברוטב סויה ללא גלוטן או רוטב סויה מתוק, בהתאם להעדפותיכם.

האם אני יכול להכין את השוקיים מראש?
בהחלט! אפשר להכין את השוקיים יום קודם ולשמור במקרר. טפחו אותם קצת לפני ההגשה.

מה הסוד לקריספיות המעלפת?
הופכים את השוקיים במהלך הבישול בנינג'ה ונתנים להם זמן להתקרב לאוויר חם.

איך נעשה את המנה טבעונית?
ניתן להמיר את העוף בטופו או דלעת בהכנה דומה!

מהי הזמינות של רכיבי המנה?
במרבית המקרים, כל הרכיבים זמינים בכל סופר מקומי.

מה הכמות המתאימה לארוחה משפחתית?
כמו שהוזכר, המתכון מספיק ל-4 מנות, אבל ממליצים להכפיל את הכמות לאירועים מיוחדים!

אפשרי לשמור שאריות?
בטח! שמרו את השוקיים במיכל סגור במקרר עד 3 ימים.

ולסיום, אל תשכחו לשתף את המתכון עם חברים, להפתיע אותן בארוחה המדהימה הזו וליהנות מהחוויה המעלפת של הטעמים!

עוד המלצת קריאה בשבילך >  עוגת ביסקוויטים לוטוס בלי גבינה שתהפוך את היום שלך

Scroll to Top