שניצל בנינגה: המתכון שכולם מדברים עליו!

שניצל בנינג'ה – המנה המושלמת שתכבוש את הלבבות!

אי שם במטבח של סבתא, שם נוצר הקסם של שניצל שיש לו את כל המרכיבים ההולמים – בצורה, בטעם ובריח. לכאורה מדובר במנה פשוטה, אך באם נוסיף לה את הסוד של מכונת הבישול הנינג'ה, נלמד כיצד להכין שניצל מחודש, מדהים, משגע וטעים בצורה עילאית. בשיטת בישול זו, השניצל מזכיר את סבתא, ואי לכך זוכה לתוצאה אוורירית שכוללת קריספיות בכל ביס. אנחנו נכין פה את השניצל המושלם, שאחריו תחשקו ללקק את האצבעות ולהתמכר לטעמו. רוצים ללמוד כיצד? בואו ונצלול לתוך סיפור המנה!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמויות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מנות: 4-6 אנשים

הרכיבים הדרושים

כעת כשהתשוקה לשניצל מתעוררת בנו, הגיע הזמן לגלות מה אנחנו צריכים בשביל להכין את המנה המושלמת. להלן רשימת המרכיבים שתעזור לנו ליצור את השניצל הממכר!

  • 4 חזה עוף (כ-600 גרם כל אחד)
  • 1 כוס קמח (או קמח תפו”א לגרסה ללא גלוטן)
  • 1 כוס פירורי לחם (אפשר להשתמש בפירורי לחם עם תבלינים)
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית שום מגורר
  • 1/2 כפית כמון
  • שמן זית לקציצה

למי שמחפש אפשרויות חלופיות, ניתן להשתמש בחזה הודו במקום חזה עוף, ולבצע הכל עם תוספות של ירקות קצוצים דק. אם אתם מעוניינים במתכון טבעוני, ניתן להחליף את החזה בבלוק של טופו או סייטן, וליצור מצפה טעים עם שקדים קצוצים.

שלבי ההכנה

עכשיו נציג את הצעדים שבהם אתם תכינו את השניצל המושלם שלכם. פשוט עקבו אחרי ההנחיות הבאות ותיהנו מהתוצאה!

  • מניחים את רצועות העוף על קרש חיתוך ומניחים להם להתייבש לנוח.
  • מכינים שלוש קערות: באחת שמים קמח, בשנייה את הביצים המוקצפות, ובשלישית שמים פירורי לחם עם מלח ותבלינים.
  • כשהעוף יבש, טובלים כל נתח תחילה בקמח, לאחר מכן בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם.
  • מחממים את הנינג'ה על טמפרטורה גבוהה.
  • מניחים את השניצלים בדילוגים בנינג'ה ומטפטפים מעט שמן זית עליהם.
  • לאחר כ-10 דקות, הופכים צד והולכים על עוד כ-8-10 דקות.
  • כשמגיעים לצבע הזהוב הרצוי, אנו מציאים את השניצלים על צלחת ומניחים להם לנוח כמה דקות.
עוד המלצת קריאה בשבילך >  המתכון הסודי לגבינת טופו מושלמת שתדהים אתכם

וזהו! כל אחד מהשניצלים התנפח והפך לקריספי, מתובל היטב ומוכן לגרום לכם ולבני המשפחה להתמכר.

תוספות ושדרוגים אפשריים

עכשיו, לפני שתשבו ואכלו את השניצל המצויין עם כף קטנה של קטשופ לצד, אני רוצה להציע לכם כמה תוספות מעניינות:

  • מומלץ להוסיף צד סלט גדול וטרי עם ירקות צבעוניים, שיקנה לכם המרענן המושלם.
  • אפשרות להכין רוטב שום ויוגורט. הילדים ממש זורמים על זה עם היכולות השונות!
  • לפי מהנסיון שלי, פירה תפוחי אדמה בגביוניאלים עם תוספת של כמה טיפות שמן זית כבישה קרה יכול להוסיף המון.
  • מה דעתכם לשדרג עם תוספת גבינת פרמזן מעל השניצלים? פשוט תוספת אגדי!

שאלות ותשובות

איך יודעים שהשניצלים מוכנים?
חשוב לדעת שתמונת השניצל המושלמת תהיה עם זהב נהדר! כאשר אתם רואים את הצבע הנעים הזה, אפשר לסמוך על כך שהם מוכנים!

האם אפשר להקפיא שניצלים שהתבשלו?
בהחלט! שניצלים מבושלים יכולים להקפיא בספלים מהדון שלהם לעוד שימוש בעתיד, ויוצאים תוך 20 דקות בנינג'ה מחדש.

מהההאם אפשר להשתמש בפרגיות?
כמובן! פרגיות עוף יוצאות מעולות לפעמים שניצלים, והשומן שבשר נותן להם טעם כמעט משגע!

עד כמה ניתן לשדרג את התבלינים במתכון?
שדרוג התבלינים בצורה יצירתית יכול להביא למנה מגוונת! אתם יכולים להוסיף טימין, רוזמרין או אפילו שמץ של חוויאג' לשדרוג הבסיס.

האם חייבים להשתמש בנינג'ה?
לא יש מאיפה. אפשר להכין את השניצלים בצורה מסורתית על מחבת, אך בנינג'ה זה פשוט קל יותר!

האם אפשר להכין את השניצל עם קמח קל?
כמובן! קמח תפו”א ואפילו קמח שקדים יכולים להיות פתרון, השניצל שלכם תמיד יהפוך להיות מתקתק!

כמה זמן אפשר לשמור על השניצלים במקרר?
אפשר לשמור במקרר עד לשלושה ימים, אך מומלץ לאכול אותם טריים על מנת לחוות את הקריספיות המושלמת.

עוד המלצת קריאה בשבילך >  בצק ללא גלוטן לפיצה טעים ומוכן בקלות

האם אפשר לרדד את החזה ביד?
בהחלט! זה רעיון מצויין להרגיש את הבשר תוך כדי הכנה.

מה גורם לשניצל להיות אוורירי?
שמתם לב שהשניצלים שלנו יוצאים ככה? כל העניין הוא בשימוש בטכניקת בישול עם האדים המתקבלים בנינג'ה!

האם שתף את המנה ברשתות החברתיות?
כמובן! נשמח אם תשתפו עם חברים וגם תעדכנו אותנו על השניצל המושלם שבאתם להכין.

לסיכום, אנו מקווים שהמותג של מתכוני שניצל יהיה טעים ומלא באהבה! שתפו את המתכון הזה עם החברים שלכם והפיצו את הטעמים המדהימים בבית!

Scroll to Top