ההבדל בין ניתוח שאיבת שומן, מתיחת בטן והקפאת שומנים

טיפול בעודפי שומן – הכירות את ההבדל בין ניתוח שאיבת שומן, מתיחת בטן והקפאת שומנים. 

ניתוח שאיבת שומן

זה אחד מטיפולי הקוסמטיקה הפופולריים בעולם. זה נעשה בדרך כלל כדי להסיר עודפי שומן מהגוף, במיוחד סביב המותניים והירכיים. שאיבת שומן מהבטן היא אחד ההליכים הקוסמטיים הפופולריים ביותר בעולם, עם למעלה מ-3 מיליון הליכים המבוצעים מדי שנה ברחבי העולם. ההליך כולל הסרת שומן עודף מגופו של המטופל באמצעות שאיבה דרך חתכים קטנים בעור ובשרירים. שאיבת שומן יכולה לעזור לחטב צורה רצויה ולהפחית בליטות מכוערות או צניחת עור בכל חלק בגופך. עם זאת, ישנם כמה סיכונים הקשורים להליך זה שיש לקחת בחשבון לפני שעוברים אותו, כגון זיהום או דימום במקום החתך, נזק עצבי עקב טכניקה לא נכונה במהלך הטיפול. 

הקפאת שומן

הקפאת שומן היא טיפול חלופי לשאיבת שומן, שעלולה להיות מסוכנת אם לא נעשית כראוי. זה נעשה בדרך כלל על הבטן, הירכיים או הירכיים על מנת להסיר עודפי שומן ולהחזיר את גמישות העור. זה תהליך שבו אנשים מקפיאים את תאי השומן שלהם. הוא משמש כדי להקטין את גודל תאי השומן ולהסיר אותם מהגוף. להקפאת שומן יש יתרונות רבים, כולל הפחתת הסיכון לסרטן, מחלות לב וסוכרת. הקפאת שומן יכולה להתבצע באחת משתי דרכים: קריוליפוליזיס או אבלציה בתדר רדיו (RFA). Cryolipolysis הרופא משתמש בחנקן נוזלי כדי להקפיא תאי שומן בעוד RFA משתמש בגלי רדיו כדי להרוס תאי שומן. 

מתיחת בטן 

ניתוח מתיחת בטן נמצא במגמת עלייה בשנים האחרונות בשל הצלחתו בשיפור המראה והדימוי העצמי. זה גם עוזר לאנשים עם השמנת יתר או בעיות עיכול כרוניות כגון תסמונת המעי הרגיז (IBS). ניתוח מתיחת בטן יכול להיעשות בהרדמה מקומית או בהרדמה כללית. מתיחת בטן היא הליך כירורגי שמסיר עודפי עור ושומן מהבטן, בדרך כלל כדי להקטין את גודל כיס הבטן. זה יכול להתבצע גם כדי לתקן בקע או מצבים אחרים שבהם יש בליטה לא תקינה של רקמה.

כללי
המשך לעוד מאמרים שיוכלו לעזור...
היפוך עובר – כל מה שחשוב לדעת 
אחד מן הבעיות הנפוצות בטרימסטר השלישי והאחרון של ההיריון הוא עובר שנמצא במצג ראש ולא במצג עכוז, במצג...
קרא עוד »
יונ 09, 2021
איך להתמודד עם פגיעה עצבית בשן?
כידוע לכם עם הנסיון שצברתם בחיים אתם מבינים שלא הכל הולך חלק ולעיתים יש לא מעט תקלות בדרך שמקשות על...
קרא עוד »
מאי 12, 2021
מהו חוק סיעוד?
חוק הסיעוד בישראל נקבע על ידי משרד הרווחה והמוסד לביטוח לאומי והוא בא להסדיר את הזכאות של קשישים...
קרא עוד »
מרץ 16, 2021