אצת הספירולינה משפרת באופן ניכר את בריאותו של כל אדם, לאור הסגולות הרבות שלה, ראו כאן.
טיפים על אצת ספירולינה
חשוב לצרוך ספירולינה על ידי המסת האבקה בכוס מים או לחילופין להוסיף לה מרכיבים בריאים נוספים וכך ליהנות מהאצה.
- אפשר לערבב את אבקת האצה עם חומוס מבושל, הטעמים הללו משתלבים זה בזה והתוצאה היא מוצלחת במיוחד. היתרון הגדול הוא שהמרכיבים להכנת החומוס כמו לימון, שמן זית וטחינה מצליחים לנטרל את הטעם החמצמץ של הספירולינה.
- אופציה נוספת היא הכנת בצק לפסטה וערבוב האבקה עם הקמח המיועד להכנת הבצק. אף על פי שמרתיחים בצק פסטה זה במים רותחים, הערך התזונתי של האצה נשמר. אפשר להוסיף לכך את אחד הרטבים האהובים והטעם של הספירולינה ייעלם כמעט לחלוטין.
- אפשר להוסיף את האבקה גם לרוטב קר בלבד, אם משתמשים בפסטה קנויה ולא מכינים לבד את בצק הפסטה.
- שתיית ספירולינה על שייק פירות טבעי הוא משקה בריאות אשר יש בו טעמים מתוקים טבעיים כמו תותי ג'וג'י או פירות אחרים.
- אפשר לצרוך חטיפי אנרגיה אשר כוללים כמות נאה של ספירולינה וכמות מינימלית של סוכר. קיימים חטיפים איכותיים ביותר אשר כוללים אבקה של האצה וכך למעשה צורכים את המנה היומית הנדרשת של האצה.
שמירה על הבריאות בעזרת ספירולינה
האצה מסייעת מאד להתמודדות עם בעיות בריאותיות שונות ולכן מי שסובל מהן מומלץ לו לצרוך אותן כמו לדוגמה, רמות גבוהות של עייפות, מחלות כרוניות, קמטים וכתמים בעור במקומות שונים בגוף. כמו כן רמות גבוהות של סוכר בדם, חוסר איזון בלחץ הדם וכולסטרול גבוה. גם מי שמעוניין בתוספת משמעותית של אנרגיה, יוכל ליהנות מתחושה של חיוניות לאורך זמן.
> למידע ופרטים נוספים בקרו באתר ספירולייט!